Tuesday 10 September 2013

Crème de la crème

Zoe Karssenin Crème de la crème -paitoja on tuntunut viimeisen vuoden aikana vilisevän kaikkialla. Ensin ihailin niitä muilla ja sitten aloin kaipaamaan omaa - tyypillisesti siinä vaiheessa, kun ne olivat kaikkialta loppuunmyytyjä.

Tänä syksynä muistin taas tuon paidan, sillä vaatekaappini kaipasi edelleen harmaata rennompaa pitkähihaista, eikä mieleistäni tuntunut olevan tarjolla. Aikaisemmin löysin Crème de la crème -paidasta vaaleansinisen version, mutta kaunista harmaata väriä olikin vaikeampi löytää. Kävin kuitenkin äsken pesulareissulla ja koska olin ajellut kotoa hieman kauemmas, ajattelin käydä tekemässä pienen pyörähdyksen kaupungilla.
Pikainen kaupoissa kiertely olikin oikein tuottoisa ja päätin lopuksi käydä katsomassa eräässä Karssenin vaatteita myyvässä liikkeessä... Ja siellä olikin myyjä juuri laittamassa näitä harmaita collegeja hyllyyn!

Kävin pienoisen kamppailun kahden koon välillä, mutta loppujen lopuksi valitsin isomman koon paidan pituuden vuoksi. Nyt syksy saakin tulla, minä nimittäin aion kietoutua tähän pehmoiseen collegeen!

19 comments:

  1. Minäkin sain omani viime viikolla, kiven takana ovatkin olleet! :) Soooo happy!! :)
    xx J

    ReplyDelete
  2. Tuo on niin ihana paita! Sitä oli tullut myös Karssenin omaan nettikauppaan. Olin päättänyt, että jos paidan jostain vielä käsiini saan, ostan sen välittömästi, mutta nyt epäröinkin, kun se on nyt jo vähän liian suosittu makuuni... Luultavasti muutan mieleni siinä vaiheessa, kun sitä ei taas mistään enää saa :D

    ReplyDelete
  3. Aika lailla erityyppinen pusero kuin tyylisi on muuten ollut. Uteliaana kyselen että miten ajattelit sitä yhdistää?

    ReplyDelete
  4. Toi paita on niin ihana! Saispa sen vielä joskus omaankin vaatekappiin hihih :D

    ReplyDelete
  5. Et tu, Brute :) No ei, se on kyllä hieno ja collage on kyllä kiva vaate töihin. Vähän vaihtelua ja sen saa asustettua kivasti!

    ReplyDelete
  6. Tuo on niin ihana! Kiva kun sait omasi :)

    ReplyDelete
  7. kylläpäs näitä samoja svetareita näkee joka blogissa... omaperäistä..

    ReplyDelete
  8. J: Huomasinkin että olit saanut omasi, hienoa! :)

    Zeta: Minäkin mietin eilen illalla vielä, haluanko tätä nyt enää kun sitä on näkynyt jo niin monessa suomalaisessa(kin) blogissa. Avomies kuitenkin sanoi, että olen niin kauan sitä halunnut (enkä löytänyt muita mieleisiä), joten ihan hassuahan se olisi, etten sitä pitäisi. En ole myöskään vielä nähnyt kenelläkään tätä kadulla, joten en usko, että sen suhteen kyllästymistä tapahtuu.

    Ymmärrän kyllä hyvin pointtisi, esim. LV:n Alma jäi minulla vuodeksi kaappiin, kun sitä alkoi näkyä joka puolella! :)

    ReplyDelete
  9. Sissi: Minun mielestäni rento ja mukava college taas sopii jokaisen naisen kaappiin! :) Samaan tyyliin ajattelin yhdistää tätä, kuten esimerkiksi Ralph Laurenin neuleita, kapeiden farkkujen ja vaikkapa Converse-tennareiden kanssa. :)

    Anne-Mari: Olin kyllä tosi yllättynyt että löysin tämän! :) Kiitos!

    ReplyDelete
  10. Mikko: Niinpä! ;)
    Minäkin muuten katsoin niitä Kenzon täysin harmaita paitoja, mutta tiikeri olisi kuitenkin ollut ehkä hieman liian hurja minulle. Onittelut huivista, siinä on mahtavat värit! :)

    ReplyDelete
  11. Anonyymi: Ajattelin hetken, annanko sen häiritä (kts. ylempi kommenttini), mutta loppujen lopuksi haluan itselleni niitä minua miellyttäviä juttuja, enkä edes koe, että minun pitäisi olla jollain tavalla erityisen erilainen tyylini suhteen.

    ReplyDelete
  12. -eihän siinä mitää,kukin pukeutuu miten tahtoo ja mikä hyvältä tuntuu mutta välillä ihmetyttää miten paljon samoja asusteita bloggareilla näkee. mistä se sitten johtuu,mut lukijana se on tylsää nähdä samat jutut monissa blogeissa., jokaisella sama tyyli ?

    ReplyDelete
  13. Juuri tämän takia kannustankin sinua perustamaan blogin! Tämä on parhaimmillaan todella ihana harrastus ja niin kuin totesit, blogimaailmaan mahtuisi myös omaperäisempiäkin tyylejä! :)

    ReplyDelete
  14. Oi miten täydellinen paita! :))

    http://sannamarian.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  15. Sanna Maria: Hih, nyt kun se vain tulisi takaisin räätäliltä, että pääsen käyttämään sitä! :)

    ReplyDelete
  16. Ihana paita! :) Eikä noita tosiaan ole missään kadulla tullut vastaan, vaikka blogeissa niitä on näkynytkin... Joku tuon tyylinen munkin on hankittava, olisi täydellinen töihinkin:)

    ReplyDelete
  17. Tämä blogi-paita on vilkkunut viime aikoina tosi monessa blogissa; vetää vähän vertoja Acnen Canada Scarfille. Molemmat ensin kivoja, jotka liika suosio pilaa. Laumaefekti...

    ReplyDelete
  18. Linda: Tämä on kyllä kiva piristys rentoihin asuihin! :) Harmaita college-paitoja tuntuu näkyvän joka puolella, toivottavasti sinäkin löydät pian omasi! :)

    Anonyymi: Taidan lukea aika vähän blogeja, kun on mennyt tuo Acnen huivi ohi...
    Ymmärrän kyllä hyvin, mitä tarkoitat. Minullakin on jäänyt eräs laukku sen vuoksi hankkimatta, tosin muutaman vuoden mietinnän jälkeen olen tullut siihen tulokseen, etti minua oikeasti haittaa, vaikka se olisi jokaisella vastaantulijalla - kunhan vain miellytän itseäni! :)

    ReplyDelete
  19. Tuo on ihana!! <3 Nyt äkkiä kuvaa se yllä. :)

    ReplyDelete