Sunday 20 October 2013

Une touche de gris

Enpä olisi uskonut, kuinka paljon tulen vielä käyttämään tätä harmaata rentoa Crème de la Crème -collegeani! Paita on uskomattoman pehmoinen ja se sopii täydellisesti rennompien päivien asuihin. Itse olen yhdistänyt paidan usein yksinkertaisesti ihan vain mustien farkkujen kanssa; vapaapäivän rento asu ei sen kummempaa asustamista yleensä tarvitsekaan.

Olen saanut muutamia kyselyitä paidan mitoitukseen liittyen ja paitaa ostaessani pohdinkin todella pitkään kahden koon välillä, sillä college on mitoitettu aika lyhyeksi. Itse päädyin ottamaan paidasta m-koon sen sopivan pituuden vuoksi, mutta kiikutin sen heti ostamisen jälkeen kavennettavaksi; nyt paita istuu todella kivasti ollen silti sopivan väljä ja rento, ihan niin kuin tämän tyyppisen paidan kuuluukin olla!

Paita Zoe Karssen, Farkut Zara, 
Ballerinat Repetto, Laukku LV

19 comments:

  1. Milloin esittelet sormuksesi? Näyttää vähän Diana-sormukselta. Oletko itse tyytyväinen siihen? Itse pitäisin kovin outona, jos toisen perhe valitsisi sormuksen puolestani.. Aika vanhanaikaista näin 2000-luvulla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Outi, valitettavasti en ole sen kummemmin aikeissa esitellä sormustani täällä blogissa, mutta jatkuvasti käytettynä se saattaa silloin tällöin vilahtaa - kuten tässäkin postauksessa.

      Olen aivan mielettömän onnellinen ja kiitollinen tulevilta appivanhemmiltani saadusta lahjasta, minusta tämä on todella ihana ja tärkeä tunnustus, sekä myöskin kaunis ele toivottaa minut tervetulleeksi avomieheni sukuun. Monikulttuurisessa parisuhteessa tulee usein koettua uusia, elämää rikastuttavia asioita ja minusta onkin ihanaa, että vuosien aikana olemme ottaneet omaksemme ne meille sopivat perinteet kummankin perheen tavoista ja kulttuurista.

      Delete
    2. Minusta kuulostaa ihanalta tavalta! :) Muutenkin appivanhempasi vaikuttavat mukavilta (se pieni, mitä täältä nyt on ymmärtänyt :D) ja sormuskin näin vilaukselta näyttää kauniilta! Toivottavasti hieman ainakin kirjoitat hääjuttuja, vaikka sormusta et erikseen esittelisikään. Minä sormushulluna hieman toivoin sitä omaakin esittelyä ;). Itseäni kiinnostaa todella paljon eri kulttuureihin liittyvät tavat ja tottumukset, joten olisi mukavaa lukea, miten molempien juuret ja muutenkin kansainvälisyytenne näkyy häissänne. Uskon, että teille tulee aivan ihanat ja ainutlaatuiset häät höystettynä molemmilla kulttuureilla! Kiitokset vielä kivasta blogista :)

      Delete
    3. Kiitos kovasti, ihanaa että jätit kommentin!
      Minustakin on kiva oppia uusia, erilaisia juttuja. Välillä nämä kulttuurierot toki kummastuttavat, mutta onneksi voimme valita kummankin tavoista ne meille sopivat! :)
      Ja hääjuttuja on myös tulossa, kiva kuulla, että niitä odotetaan!

      Delete
  2. Tuo on tosi kivan näköinen paita ja kivasti yhdistät sen! Mukava sunnuntaita sinne! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana Jenna! Oikein ihanaa sunnuntaita myös sinne - täällä nautiskellaam sadepäivästä kynttilöiden valossa! :)

      Delete
  3. niiiiiiiiin ihanan simppeli asu :-) mun yhellä ystävällä on tuo pusero mustana, ja sekin on huippu kiva ! ehkä se on omakin hommattava...hehe :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musta on tästä varmasti kiva väri! :) Tämä on kyllä ollut loistohankinta, oikea rentojen päivien pelastus!

      Delete
  4. Tosi kaunis asu. Rento, mutta tyylikäs:) Upeat hiukset.

    T. Maija

    ReplyDelete
  5. Minusta ihana tapa että saa kihlasormukseksi tuolaisen perintösormuksen. Se on juuri sellainen suuri tunnustus että "tervetuloa sukuun". Lisäksi ei olisi minullakaan mitä sitä vastaan saada noin ihana sormus ja muiden valitsemana. Olisin kysynyt sinulta toista asiaa eli noista sinun Repetton Ballerinoista: muistatko mikä malli (numero?) sinulla on? Ostin sellaiset ja onkohan niin että mustiakin on montaa eri mallia? Minusta kun tuntui että sovitin eri kenkiä kuin sain paketissa myyjältä. -Anne (ps, kiitos ihanasta Blogistasi, olen ihan Ranska "fani".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Anne! :)
      Itse koen myöskin, että sormus on kaunis ele toivottaa minut tervetulleeksi perheeseen, vaikkakin omalla kohdallani kyseessä ei ole perintökoru. En voi olla kuin kiitollinen tästä kaikesta.

      Minulla on useammatkin Repetot, nämä kuvassa näkyvät ovat eniten käyttämäni ja ne ovat sellaista pehmeää, ohutta nahkaa (tässä linkki: http://www.repetto.com/uk/ballerine-cendrillon-cuir-effet-vegetal-noir-v086vet410-1.html).
      Minusta tuo perusmalli on aina sama, tosin sitä taitaa olla myös sellaisena, joka peittää jalkapöytää enemmän, jos tiedät mitä tarkoitat. Repetot ovat käsintehtyjä, joten koko saattaa hieman vaihdella; saadakseni minulle täydellisen parin sovitan usein useampaakin samaa kokoa. Voisikohan tunteesi johtua pienestä kokoerosta sovittamasi mallin välillä?

      Itse vannon Repettojen nimeen, ne ovat ehdottomasti joka sentin arvoiset.
      Pitkää, yhteistä ja höyhenen kevyttä taivalta teille! :)

      Delete
    2. Oi kiitos linkistä! Siitä selvisi että sovittamani kengät olivat varmaan juuri nuo sinun eli numero Vo86VET-410 ja ne mitkä laatikossa sain ovat Vo86VA-410 (suurin ero että sivulta sinun ovat matalammat ja ehkä kärjestä hieman avarammat) mutta joka tapauksessa ihanat nämäkin ja varmasti ei jää minun viimeisiksi (olen Ballerina tyttö sillä kaapissa tällä hetkellä kuudet erilaiset;-) Anne

      Delete
    3. Kiva, jos pystyin olemaan avuksi! :)

      Ihanaa loppuviikkoa!

      Delete
  6. Mullehan kävi sitten niin, että tilasin kuitenkin tuon paidan mustana. Aikaisemmin kommentoin, että paidasta tuli vähän liian suosittu makuuni, mutta ei siitä pääse mihinkään, että se on yksi kivoimmista printtipaidoista ikinä!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En yhtään ihmettele! Jos minulla oli vielä ostopäivänä jokin epäilys tämän paidan suhteen, niin sekin on karissut, olen edelleen ihastunut tähän, eikä kyllästymisestä ole tietoakaan! :)

      Delete
  7. Ihana asu ja sun blogi on kyllä niin mahtava :) Olisi ihana, jos kävisit kurkkaamassa myös mun :)

    ReplyDelete
  8. Kiitos Minna, toki tulen mielelläni vastavierailulle! :)

    ReplyDelete
  9. Mistä upeat aurinkolasisi on ostettu? :)

    ReplyDelete