Tuesday 18 February 2014

Postia Suomesta


Heippa, miten teidän viikkonne on pyörähtänyt käyntiin? Oma viikkoni starttasi oikein mukavasti, sain nimittäin postia Suomesta! Äitini lähetti minulle kolmen kilon painosta kivoja juttuja ja aamulla toimitetusta paketista paljastui niin kirjoja, häälehti, Iittalan pikkuruinen Vitriini-rasia, matkakokoinen Tangle Teezer, kuin suloiset aamutossutkin.

Postipaketin uumenista löytyi myös kuvassa vilahtava Sensain pussukka matkakokoisine tuotteineen ja pari pakettia pieniä, puhelimenjohtoa muistuttavia ponnareita. Nämä Invisibobble-ponnarit lupaavat olla hiuksille tavallista ponnaria hellävaraisempia, pitävän ponnarin tiukasti paikoillaan, eikä näistä pitäisi jäädä sellaista painaumaa hiuksiin. Onko joku jo kokeillut näitä? Olen lähes aina kotona ollessani hiukset kiinni, joten mielenkiinnolla odotan, josko nämä olisivat tosiaan tavallista ponnaria hellävaraisempi ratkaisu!

Oikein kivaa tiistaita!

15 comments:

  1. Ihania juttuja sait! Mä oon käyttäny tommosia puhelinlanka-ponnareita ja oon tykänny paljon. Sitoo hiukset tosi hyvin eikä valu. Ei siis tarvii korjialla koko aikaa. Eikä tarvii sitoo hiuksia niin tiukasti. Saa kivasti vaikka sellasen sivuponnarin löysähkösti kiinni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, että olet pitänyt! :)
      Olen nyt testaillut ponnaria illan ajan ja hyvältä vaikuttaa!

      Delete
  2. Miteen ihanaa saada postia, ja hienoja juttuja. :)

    ReplyDelete
  3. Minäkin sain Yhdysvaltoihin tasaisin väliajoin, noin kerran kuukaudessa paketin kotoa, yleensä sinivalkoiseen Marimekon postipakettiin paketoituna, sisältäen suklaata, lehtiä ja kaikkea ihanaa... :) Se oli niin, niin parasta. Jo se tunne nähdä isän käsialalla kirjoitetun osoitteeni, kun oli kauhea ikävä heitä ja kotia :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaapa ihanalta! Tuollaiset muistot ovat kyllä tosi tärkeitä! :)

      Minulla on onneksi se kiva juttu täällä, että monet tuttuni tekevät säännöllisesti työmatkoja tänne Suomesta, joten tarvittavat jutut saa kulkemaan sitäkin kautta! Itse asiassa eräs ihana ranskalainen miespuolinen ystäväni ostaa minulle usein suomalaisia lehtiä ja yleensä saankin aina Ellen kahdella eri kielellä, kun hän ei erota suomea ja ruotsia lehtihyllyllä (enkä ole tietenkään hennonut sanoa siitä - ja onhan sitä hyvä lueskella välillä myös ruotsiksi)! :D

      Delete
  4. Mulla on kans ton tyylisiä ponnareita, vaikka ovatkin ihan vaa hennesiltä. Mut oikeesti nuo toimii tosi hyvin, ei jää edes sitä hirveetä rajaa jos lenkki ollu vähä liian kireellä! :D Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen mun erääseen projektiin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, että toimii! :) Parin päivän käytön jälkeen olen ainakin ollut tosi tyytyväinen!

      Ja kiitos mailista, se oli hukkunut postilaatikkooni! :) Koitan palata siihen mahdollisimman pian! :)

      Delete
  5. Oho, tuollaisia ponnareita en ole ennen nähnytkään! Onko ne silikonia, näyttää siltä? Olisi kiva lukea noista lisää omasta postauksesta, kiinnostava juttu!

    Nuo vitriinit ovat niin kauniita <3 Suomalainen design <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jonkinlaista silikonia ne tosiaan taitavat olla, niissä on liukas pinta ja ne venyvät vaikka kuinka! :)
      Olen käyttänyt nyt niitä paljon kotosalla ja salilla ja tykästynyt niihin. Voisin tehdä postausta kun saan vielä hieman käyttökokemusta! :)

      Ja nuo Vitriinit ovat kyllä tosi kauniita ja ihan äärettömän monikäyttöisiä! <3

      Delete
  6. Olen lähetämässa paketti/postia ranskan. Onko sinulla hyviä vinkkejä mitä vois lähetää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lähetätkö kenties postia ranskalaiselle?

      Minä ylistän ulkomaalaisille aina suomalaisia marjoja ja etenkin lakkahilloa vien usein tuliaiseksi. Lakkahillo kun on suomalaista - ja kaikkihan nyt pitävät lakkahillosta! <3

      Delete
  7. Replies
    1. Siinä tapauksessa miettisin ihan vastaanottajaa! :) Suomalaisella lukemisella ja herkuilla ei varmaankaan mene vikaan!

      Delete
  8. Meille tuli näitä pikkuneidin Cailapilta saadun joulukalenterin mukana! Oli pakko innoituksesi johdosta koittaa niitä itsellekin, on muuten ihan parhaat! :D

    Born Grown

    ReplyDelete