Thursday, 29 March 2012

Style du jour

Tänään on ehdottomasti mitä ihanin sää viettää vapaapäivää, pitkästä aikaa sai taas kaivaa aurinkolasit laukun pohjalta!

Tämän kevään ostoslistallani ovatkin uudet aurinkolasit ja tällä kertaa aion hankkia sopivat heti kuin vain löydän omaa silmääni miellyttävän mallin. Viime kesänä nimittäin pohdin liian pitkään Chanelin helmillä koristettujen lasien hankkimista, ja kun vihdoin ja viimein olin menossa ostamaan niitä, ne olivat loppuunmyytyjä joka paikasta. Pitääkin käydä katsomassa millaisia tämän kesän mallit ovat, myös ne pienin rusetein koristetut ovat minusta aika ihania.

Aiemmin päivällä kävin lounaalla ihanan ystäväiseni Gén kanssa ja pääsin taas ihastelemaan heidän vastasyntynyttä tyttövauvaansa. Tartine et Chocolat -postauksessa nähty pieni vaaleansininen pakettikin on jo päässyt vastaaonottajalleen, pehmeä Ferdinand-elefantti sulostuttaa toivottavasti sekä vanhempien että vauvan päivää.
Hame H&M, Paita Zara, Laukku LV
Nyt pakkasten väistyttyä on toppatakki saanut vaihtua villakangastakkiin ja Uggit nahkasaapikkaisiin. Pitkästä aikaa uskaltauduin myös laittamaan hameen muutenkin kuin vain iltamenoihin, muutaman askeleen parkkipaikalta kahvilaan tarkeni ihan hyvin näin vähemmälläkin vaatetuksella.

2 comments:

  1. Onnittelut uudesta blogista! Sulla on tässä postauksessa (ja muutenkin kyllä) aivan täydellinen tukka!

    ReplyDelete
  2. Kiitos Pauliina! :) Vanhan blogin puolella tämä kuva onkin jo nähty, testimielessä siirsin tänne muutaman postauksen ennen blogin aukaisua :)

    ReplyDelete