Wednesday, 22 August 2012

Kurkistus syysvaatteisiin

Vielä viime viikolla syysvaatteiden tulo kauppoihin kauhistutti minua. Koko kesä on tuntunut hujahtavan muuttopuuhissa ja toisaalta viime päivien lähes neljänkymmenen asteen helteet ovat saaneet katseen kääntymään vain kevyiden mekkojen ja sandaalien puoleen. Syksy ja syyspukeutuminen ovat tuntuneet kaukaisilta ajatuksilta. Tänään kävin kuitenkin ystävättäreni kanssa Mangossa kurkkaamassa syysuutuuksia ja lyhyen kiertelyn jälkeen suuntasin sovituskoppiin käsivarrellani kasa juuri liikkeeseen saapuneita vaatteita.

Kävin vielä Mangon nettikaupassa ihastelemassa noita kauniita syysvaatteita ja keräämässä suosikkini: valkoisia kauniisti laskeutuvia paitoja, naisellisia mekkoja, Chanel-henkisiä jakkuja, ja ripaus tyttömäisiä yksityiskohtia... Syksyn tulo ei enää tunnukaan lainkaan niin masentavalta! (Kuvat lainattu)

6 comments:

 1. Mango on kyllä tänä syksynä yllättänyt minut positiivisesti valikoimallaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin pidin todella monista vaatteista, muutamasta niin paljon että kuljin liikkeestä pois paperikassi kädessä! :)

   Delete
 2. Aivan ihanan kollaasin olet tehnyt! Voisin noista ottaa melkein kaikki omaan vaatekaappiini, peplum- tyylisiä vaatteita vierasta koska luulen että ne eivät varsinaisesti imartele muotojani... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja paljon ihania uutuuksia jäi vielä kollaasin ulkopuolellekin, kannattaa siis ehdottomasti katsastaa Mangon valikoimat! En ole ihan varma imarteleeko peplum-tyyli minuakaan, olen nimittäin jo valmiiksi aika tiimalasi... Ehdottomasti haluan kuitenkin päästä kokeilemaan mallia ja juuri tuollainen musta toppi kiinnostaa minua! :)

   Delete
 3. Heippa kaunotar! Mulla on sulle blogissani tunnustus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi Veera, tuhannesti kiitoksia tunnustuksesta! <3

   Delete