Tuesday, 14 August 2012

Yllätysvieraat

Oh, en ehtinytkään vielä kertoa että saamme täksi viikonlopuksi vieraita! Avomieheni äiti on ilmeisesti viikonloppuloman tarpeessa ja he ovat siis tulossa tänne perjantai-iltana.
Ja siis, totta kai olen innoissani että he haluavat vierailla uudessa kotikaupungissamme ja kodissamme, mutta vierailu viikko sen jälkeen kun olemme saaneet seitsemän kuution muuttokuorman ja vastaanottaneet kolme suurta kaapistoa ja sängyn pienissä osissa pahvilaatikoihin pakattuna... Noh, osaatte varmasti kuvitella miltä asuntomme tällä hetkellä näyttää.
Onneksi vieraamme majoittuvat matkansa ajaksi hotelliin, joten meidän ei tarvitse murehtia heidän nukkumisjärjestelyistään. Tarkoituksenamme on esitellä keskeneräinen kotimme vain pikaisesti lauantai-iltana ennen illallista ja jos sää vain suosii meitä, voimme paeta pahvilaatikoiden täyttämästä olohuoneesta ja nauttia aperitiivit parvekkeen puolella.

Nyt taidankin jatkaa hyllylevyjen kiinnitystä, tosin avomieheni lähetti juuri viestin, että tästä säästä nauttisi parhaiten viereisessä maauimalassa...

6 comments:

 1. Täydellinen ajoitus vierailulle... Ota pari aperitiivia:)!

  T. Maija

  ReplyDelete
 2. Kiva anoppi ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielelläni otan heidät kyllä tänne kylään, tällä kertaa ajoitus ehkä hieman tökki... Vietimme kuitenkin kivan viikonlopun ja saimme olla hetken poissa muuttohommista! :)

   Delete
 3. Hih, tuohan on kuin jostain hassusta leffasta, kun ranskalainen anoppi pelmahtaa keskelle muuttokuormaa! ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, totta! :) Onneksi kaikki meni hyvin, mitä nyt kauhea migreeni alkoi sillä sekunnilla kun vanhemmat suuntasivat taksilla lentokentälle! ;)

   Delete