Monday, 27 August 2012

Pyörällä

Olen pyöräillyt viimeisen parin viikon aikana enemmän kuin viimeisen parin vuoden aikana yhteensä. Uusi kotikaupunkini on täynnä pyöräteitä ja meiltä kotoa keskustaan taitaa pyrähtää nopeammin pyörällä kun autolla.

Kauppareissujen ja muun kaupungilla kiertelyn ohella pyörä on tarjonnut minulle myös hieman vaihtelua liikkumiseen. En ole vielä ehtinyt etsiä itselleni sopivaa kuntosalia, joten pyöräily on lenkkeilyn ohella lisännyt muuten aika vähäistä liikunta-annostani. Viime viikkoina olenkin usein paennut paahtavaa aurinkoa kotimme lähellä sijaitsevaan metsään, jonka lukemattomilla pyöräily- ja lenkkipoluilla olen saanut helposti kulutettua parikin tuntia ipodin tahdissa polkiessa.

Tarkoituksenani on kuitenkin löytää pikapuolin sopiva kuntosali ja saada taas ryhmäliikuntatunnit ja voimaharjoittelu osaksi arkeani. Yläselkäni alkaa myös pikkuhljaa muistutella olemassaolostaan satunnaisella päänsäryllä, joten jooga- ja pilatestunnitkin olisivat tervetulleita osaksi viikko-ohjelmaani.

Ai niin, olen vuosien aikana yrittänyt tehdä pieniä, hieman puhtaampia päätöksiä ruokavalion suhteen ja täällä apunani toimii nurkan takana sijaitseva suuri luomukauppa.

6 comments:

 1. Kiva blogi :)!

  http://livelovelaugh-ronja.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Mitä meinaat ulkomailla tehdä? Tehdä töitä vai opiskella?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ööh, sekä opiskella, että tehdä töitä...

   Delete
 3. Pöräily on ihanaa <3 Ja muista pitää luikkarista hyvää huolta ettei kukaan voro pääse sitä nappaamaan avonaisesta pyöränkorista matkanvarrella!

  Mulla oli kerran vaan ihan h&m laukku kylläkin mutta siellä oli kaikki! Puhelin, lompakko, avaimet, kalenteri ja kaupasta tullessa joku skootteripoika nappasi sen mukaan ja huristeli sellaista vauhtia pois ettei mulla olis ollut mitään mahdollisuutta saada häntä kiinni :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, enpä ole ajatellutkaan että joku saattaisi laukun korista napata! Pitää kyllä vahtia että pysyy sekä laukku että sisältö tallessa, tapanani on kuitenkin monta kertaa päivässä jonnekin viilettää laukku korissa. Saitko mistään vakuutuksesta korvausta? Inhottavinta tuossa taitaa kuitenkin olla kaikkien korttien, henkilöllisyystodistuksen, puhelimen ja sen sisällön menetys, puhumattakaan niiden kuolettamisesta...

   Turvallisia pyörämatkoja sinne! :)

   Delete