Wednesday, 26 June 2013

Pivoines roses


Niin kuin te jo tiedättekin, rakastan leikkokukkia, erityisesti valkoisia ruusuja ja pioneja, sekä uusimapana ihastuksenani hortensioita. Kerroinkin jo Perjantaikukka-postauksessani, miten liikuttavaa palvelua sain läheisestä kukkakaupasta hortensioita ostaessani ja minusta tulikin sillä samalla kerralla liikkeen vakiasiakas. Tällä kertaa olohuoneeni maljakosta löytyy monen muunkin lempikukka, herkän vaaleanpunainen pioni, joka sopii kivasti muiden olohuoneemme pienten väripilkkujen kanssa.

Leikkokukkien lisäksi pöydältä löytyy La Pâtisserie des Rêvesin reseptikirja ja Majen kauniin pinkki aleshoppailu-kutsu. Louis Vuittonin kalenteri on usein käden ulottuvilla ja tuollainen yksinkertainen ja eleetön kalenteri saakin jäädä esille. Taustalla vilahtaa Iittalan Vitriini-rasia (jonka sisältä löytyy avomieheni isän lahja minulle: 1800-luvun alun Kiinassa valmistettu pikkuruinen kenkä), Aglio&Olio -reseptikirja ja LV:n museon näyttelyopas. Haalean pinkki paketti Vitriinin takana kätkee sisälleen Diptyquen kynttilän; pitäisikin saada taas puhtia sisustuksen viimeistelyyn ja saada tavarat omille paikoilleen, tämäkin kynttilä kääreinensä on vain jämähtänyt paikoilleen!
Haluan tässä samassa myös pahoitella, etten ole vielä vastannut viimeisimpien postausten kommentteihin! Avaessani postauksen vastaamista varten, heittää Blogger kuvat ja tekstit aivan vääriin paikkoihin, enkä pysty kirjoittamaan kommenttilaatikkoon. Yritän selvittää asiaa pikapuolin ja palaan vastaamaan kommentteihin heti kun ongelma on ratkaistu!

4 comments:

 1. Voi kuinka kauniita kuvia! :) Niin ihanan raikkaita pioneja!  petitelivingmaria.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos Maria! :)

   Hyvää viikonloppua!

   Delete
 2. Täällä myös toinen hortensioiden ja pionien ystävä. :-) Niitä löytyy melkein joka viikonloppu maljakosta.
  Ihania kuvia ja kaunis koti. ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kauniit kukat tekevät kyllä niin paljon! Etenkin siivouspäivän jälkeen on ihan parasta istua sohvalle ja ihastella leikkokukilla somistettua kotiaan, silloin saa hyvällä omalla tunnolla vaan rentoutua ja nauttia! <3

   Delete