Saturday, 8 June 2013

Premier jour à Paris

Bonjour! Minulla on ollut aikamoinen viikko meneillään ja se on näkynyt täällä blogin puolella vähäisen postausmäärän muodossa. Viikkoon on kuulunut aivan mielettömän ihania asioita ja siihen päälle vielä lomalle lähtö - nyt kirjoittelen postausta täältä avomieheni vanhempien luota Pariisista. Tänään osallistumme avomieheni serkun häihin ja minä olen täällä kärsinyt viime hetken mekkokriisistä. Uusi juhlamekko -postauksessa esittelemäni maksimekko saa jäädä odottelemaan toista käyttökertaa ja pitkän pohdiskelun, sekä avomieheni äidin vaatekaapilla vierailun tuloksena tulenkin pukeutumaan tällä kertaa minttuun.

Eilinen oli yhtä juoksemista, joten täällä ollaan heräilty tänään hieman väsyneissä tunnelmissa. Kiireisen aamupäivän vuoksi päädyin pakkaamaan yksin kaikki matkatavaramme ja saimme kiittää ripeää taksikuskia, että ehdimme lennollemme. Pariisiin päästyämme päädyimme tapojemme vastaisesti ottamaan metron lentokentältä ja monien mutkien kautta saimme juosta kampaajalleni (joka onneksi odotti vielä illan viimeistä asiakastaan!).

Koitan päivitellä lisää kuulumisia mahdollisimman pian, nyt alan valmistautumaan lähtöön. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!18 comments:

 1. Ihania häitä, tuo sininen LV huivisi sopii sinun hiuksiisi ja ihoosi kyllä täydellisesti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marja! :) Ihanat häät on tosiaan takana ja edessä vielä viikko Pariisissa!

   Delete
 2. Voi että kuinka kaunis tuo huivi onkaan kaulassasi ! Sävy on just eikä meilkein :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nelli! Itsekin olen todella ihastunut tähän sävyyn, se on kiva asun piristäjä! :)

   Delete
 3. Kaunis kuva ja ihanan värinen tuo huivi. Tykkään kovasti. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos LeAnn! :) Huivi on kyllä tosi kauniin värinen, se sopii täydellisesti kesään!

   Delete
 4. Niin koomista toi sun "vierailu avomiehen äidin vaatekaapilla".:-D! Eikö vaatteet ole aika henkilökohtaisia? Itse käytän vain omiani. Enkä lainaisi vaatteitani kenellekään. Olet hupaisa tapaus :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla ja ystävilläni on ollut useinkin tapana lainata toistemme vaatteita, enkä pidä sitä lainkaan kummallisena. Etenkin juhlamekkojen kanssa tämä on oikein ekologista ja taloudellistakin, eipä tarvitse ostaa yhtä juhlaa varten aina uutta mekkoa! :)

   Delete
  2. Minusta oikein hyvä idea ja olen monta kertaa itse harmitellut etten tunne ketään jolla olisi sama vaatemaku ja sama vaatekoko jotta voitaisiin jotain vaatteita joskus vaihdella. Kuten kirjoitit niin etenkin juuri juhlamekkojen kohdalla olisi lainaaminen todella järkevää ja hauskaa!-Anne

   Delete
  3. Oho, enpä ole minäkään koskaan ajatellut noin että vaatteet olisivat niin henkilökohtaisia! :) Ehkä alusvaatteet mutta ei muut! :D Minä käyn jatkuvasti äitini vaatekaapilla ja lainaan omiani äidilleni ja ystävilleni. Nimenomaan kätsää erityisesti juhlamekkojen kanssa!

   Delete
  4. Heippa Anne,

   Ajattelinkin etten varmasti ole ystävieni kanssa poikkeus tässä asiassa! En osaa ajatella tuollaisen lainaamisen olevan lainkaan kummallista, kysehän on kuitenkin pestävistä päällysvaatteista... :)

   Delete
  5. Tuulia: No niinpä! :) Tällä ajatustavalla jäisi kai second hand -vaatteetkin tai yleensä vaatteiden kierrätys... Mutta kukin tavallaan, minullekaan vaatteiden lainaaminen ei ole ongelma!

   Sinä onnekas, kun pääset silloin tällöin vierailemaan äitisi vaatehuoneessa! :)

   Delete
 5. Voisitko tehdä postauksen kuvien kera kuinka tuota huivia voi käyttää ja sitoa eri tavoin ? Kiitos !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika usein käytän huivia juuri kuvassa näkyvällä tavalla, mutta on minulla muutama muukin tapa sen sitomiseen... Ehkäpä voisin siis tehdä postauksen, kiitos ideasta! :)

   Delete
 6. Niin kaunis tuo huivi! Harvemmin näkee näitä lv:n huiveja värikkäämpinä versioina, joten liputan tätä värivalintaa tosi paljon! :)

  http://petitelivingmaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maria! :) Tämä on kyllä kaunis väri ja huivi tuntuu muutenkin todella monikäyttöiseltä. Paljon perusvärejä käyttävällä tämä myös piristää asun kuin asun! :)

   Delete
 7. Miten kauniin värinen huivi, aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aurinkoisina päivinä tämä sävy on kyllä nappivalinta! :)

   Delete