Monday, 15 September 2014

Canal Saint-Martin

Kerroin aikaisemmin, miten olin aikeissa viettää sunnuntain Pariisissa pidemmän vaihdon tekevän pikkuveljeni kanssa. Valitettavasti päivä ei kuitenkaan mennyt suunnitelmiemme mukaan, sillä veljeni Pariisin lento peruttiin ja hän joutui matkustamaan varsinaiseen määränpäähänsä toista kautta. 

Yritin unohtaa lennon peruutuksesta aiheutuneen harmitukseni ja suuntasin viettämään sunnuntaita Pariisin 10:ssä kaupunginosassa sijaitsevalle Canal Saint-Martinin alueelle. Kapeaa kanaalia vierustavat vehreät puut, kadun varsilta löytyy lukuisia pieniä persoonallisia putiikkeja ja lämpimänä päivänä penger oli täynnä auringosta nauttivia ihmisiä. Canal Saint-Martin osoittautui suloiseksi ja rennon boheemiksi alueeksi - palan jo halusta päästä tutkimaan tarkemmin noita suloisia pikkukatuja!

8 comments:

 1. Enpä ole tiennytkään noista Pariisin kanaaleista, pistetään taas loputtomalle "to do in Paris" listalleni kun sinne seuraavan kerran tulen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä oli myös minulle (ja myös pariisilaiselle avomiehelleni!?!) ensimmäinen kerta! :) Ehdottomasti suosittelen - isoissa kaupungeissa eri alueet viehättävät kovasti ja täällä kokee taas palasen ihan erilaista Pariisia!

   Kirjoittelin muuten jo lounasvinkkiä uusimpaan postaukseeni! :)

   Delete
 2. Ihana alue ja mukavan boboa. Siellä on kivoja kahviloita, joissa on tunnelmaa. Suosittelen ottamaan jonkun Sartren kirjan edes asusteeksi mukaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! :) Sartresta puheenollen minulle tuli jostain syystä tuolla mieleen L'Ecume des Jours ja alue taitaa olla monelle tuttu myös Ameliesta...

   Delete
 3. Niin naivia, että! Ota matkaas Char ja Adalmiina, jotta farssi olisi valmis...........

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielelläni olisin ollut Adalminan ja Charin kanssa - toivottavasti sitten ensi kerralla!

   Delete
  2. Ihana postaus Maija! Olet niin ihanan tyylikäs hattusi kanssa! Oletin, että hatut ei ole mun juttuni eikä se sopisi minun tyyliini, kunnes näin tämän kuvan sinusta. Vau! <3 Toivottavasti nähdään pian :)

   Delete
  3. Voi kiitos Jessica! <3 Ihanaa, että löysit omasi - sua pukee hattu todella hyvin! :)

   Delete