Wednesday 17 September 2014

Lounas Canal Saint-Martinilla


Lounaspaikaksemme Canal Saint-Martinilla valikoitui sattumalta Lulu la Nantaise -niminen pieni ja persoonallinen crêperie ja ilokseni tuo bretagnelaisia suolaisia galetteja ja makeita crêppejä tarjoileva ravintola osoittautuikin mitä mainioimmaksi sunnuntaipäivän lounaspaikaksi. Seuralaiseni tilasi tattarijauhoista valmistetun galettensa jauhelihan, kanamunan, marinoidun sipulin ja tomaatin kera ja itse valitsin täytteiksi vuohenjuustoa ja kinkkua hunajalla maustettuna. 

Ravintolan sisätilat henkivät maalaistunnelmaa, ulkona sijaitsevat pöydät oli sijoitettu kirjaimellisesti jalkakäytävälle ja bretagnelainen raikas siideri tarjoiltiin savikupeista - tuo persoonallinen crêperie sopi täydellisesti taitelijamaisen Canal Saint-Martinin vilinään!

___________________

Lulu la Nantaise is a small crêperie serving delicious savoury buckwheat galettes and sweet wheat flour pancakes in the heart of quirky and beautiful Canal Saint Martin. I chose to have my galette with some goat cheese and ham topped with a honey and I must admit my meal was extremely delicious. I really loved the countryside feeling in this restaurant: brick walls, traditional cider served in clay cups and relaxed yet friendly service...


Lulu la Nantaise
67 Rue de Lancry
75010 Paris


No comments:

Post a Comment