Wednesday, 3 September 2014

City day outfit


Toivottavasti syyskuunne on alkanut hyvin! Pariisissa on viime päivinä nautittu sinisestä taivaasta ja eilen illalliselle kipittäessäni sain riisua bleiserin pois - ohut toppi riitti vallan mainiosti vielä illallakin. Vain kadun vilinä muistutti syyskuun alkamisesta; monella oli eilen ensimmäinen koulu- tai työpäivä lomien jälkeen. Muutama viikko sitten vielä täysin tyhjillään olleet kadut ovat nyt täynnä ihmisiä ja lounaalle kävellessäni läheisen koulun pihalta raikui iloisten lasten nauru. Myös lähikaupat ja -ravintolat ovat avanneet ovensa loman jälkeen ja odotan innolla, että pääsen kunnolla tutustumaan uusiin kotikulmiini.

Vaikka olen pääsääntöisesti viettänyt illat kotia laittaessa, ehdin viime viikonloppuna käymään pikaisesti kaupungilla. Mukava kaupunkipäivän asuni muodostui simppelistä Petit Bateaun mustasta paidasta ja tyttömäisestä Sinequanonen hameesta. Jalkaan vielä mukavat ballerinat ja olin valmis viettämäään rentoa kaupunkipäivää!


Paita Petit Bateau
Hame Sinequanone - vastaavat täällä ja täällä
Laukku Louis Vuitton
Kengät Chanel

(Sisältää mainoslinkkejä)

6 comments:

 1. Kaunis ja ajaton asu! : ) Mä aina ihailen noita sun hiuksia, miten kauniit ja elinvoimaisen näköiset ne ovat. Ihanaa syyskuun alkua, Maija!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Marjukka! <3

   Hiukseni ovat kyllä välillä aikamoinen aikasyöppö ja ärsytyksen aihe - ovat nimittäin varsin takkuuntuvaa, hitaasti kuivuvaa ja muutenkin pörröistä sorttia! :D Kovasti olen kuitenkin kiitollinen, että ovat päässä ja erityisen tyytyväinen, kun ne päättävät asettautua nätisti! :)

   Delete
 2. Tosi kaunis asu, kuten sinulla aina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon Ninnumaaria! <3
   Näkisitpä minut nyt kulahtaneissa treenihousuissa ja miehen villapaidassa... :D

   Delete
 3. Tuo hame on ihana! Niin hyvä idea tollainen reikäkuosi päällä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Tuo reikäkangas on aika kiva - vähän kuin pitsiä, mutta rennompaa ja yksinkertaisempaa!

   Delete