Thursday, 19 April 2012

Lyhyet kuulumiset - Un p'tit coucou

Niin kuin eilen jo kerroinkin, tänään minulla oli ohjelmassa Canonin järjestämä tuotekuvauskoulutus valokuvaaja Pekka Punkarin johdolla. Minulla ja Monalla oli koko päivälle mukavia juttuja tiedossa, sillä jo ennen Canonin talolle suuntaamista ehdimme pyörähtää pikaisesti muutamassa vaatekaupassa ja käydä lounaalla kauniin Xenian kanssa.

Keskustassa mukaamme liittyi vielä tyylikäs Ragdoll ja iltapäivä sujuikin rattoisasti ministudiossa kuvaillen ja kameran asetuksia pohtien.
Vaikka meillä olikin aivan upea päivä, monen tunnin ajomatkan jälkeen on niin ihanaa vain istahtaa sohvalle ja pysähtyä hetkeksi. Latasin jo mukana olleiden kameroidenkin kuvat koneelle, mutta tällä hetkellä ajatus ei kulje kymmenien valokuvien selaamiseen ja muokkaamiseen, se saa jäädä huomiseksi. Siitä huolimatta ajattelin kuitenkin kokeilla tällaista reaaliaikaista bloggaamista ihan näin lyhyiden kuulumisien muodossa, ihan kivoja välillä tällaiset pikaisetkin postaukset.

6 comments:

 1. Hih, olitteko tänään Zarassa koko porukalla? Saatoin nähdä teidät vilaukselta juuri kun tulin sovituskopeilta pois!:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oltiinhan me siellä piipahtamassa juuri ennen Canonille lähtöä! :) Voi kun olisit tullut moikkaamaan!

   Delete
 2. Voi että kuulostaa kivalta tuollainen päivä! Mitähän kautta tuollaiseen voisi päästä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ottaa yhteyttä Pekka Punkariin, voin kyllä vilpittömästi suositella häntä! :) http://www.fotoinfo.fi/valokuvauskurssit.html

   Delete
 3. Löysin juuri blogisi ja varmasti tulen uudelleenkin..oletko juuri aloittanut kun itse enä päässyt montaakaan sivua taaksepäin postauksiasi selaamaan?
  Ja voisitko kertoa miten sinun tukka on noin upea!!? Värjäätkö, raidoitatko? Hyvää kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa että olet löytänyt tänne! :) Pidin vanhaa blogia eri osoitteessa ja juuri siis aloittanut täällä puhtaalta pöydältä, tervetuloa mukaan! :)
   Raidoitan hiuksiani säännöllisen epäsäännöllisesti, toivoen lopputuloksesta aina mahdollisimman luonnollista. Erittäin kuivan ja kiharan hiuslaadun kanssa riittää välillä taistelua, onneksi olen löytänyt apuun ihanan kampaajani! :)

   Delete