Thursday, 5 April 2012

A Stockholm - Tukholmaan

Olemme viettäneet viimeiset kolme Pääsiäistä Pariisissa poikaystäväni perhettä tavaten. Tänä vuonna päätimme kuitenkin viettää Pääsiäisen kaksin, ajatuksenamme lähteä jonnekin päin Keski-Eurooppaa nauttimaan pidennetystä viikonlopusta. Pähkäilimme määränpäätämme jonkin aikaa, kunnes tajusin että poikaystäväni on vain kerran vieraillut Tukholmassa ja silloinkin kyseessä oli erittäin lyhyt matka. Koska itsekään en ole käynyt Tukholmassa pitkään aikaan, vaihdoimme alkuperäisiä suunnitelmia ja päätimmekin viettää lyhyen lomamme naapurimaan pääkaupungin vilinästä nauttien.

Hetki menee vielä täällä Helsinki-Vantaalla jatkolentoa odotellessa, nimittäin aikataulusyistä johtuen emme saaneet suoraa lentoa Turusta Tukholmaan. Noh, minä olin kyllä salaa vähän tyytyväinenkin tällaiseen lentojärjestelyyn, sillä nyt sain rauhassa täydentää tax-freessä kosmetiikkapussiani, paluulentomme kun on sen verran aikainen että silloin matka taidetaan aloittaa Starbucksin aamupalalla!

Ihanaa Pääsiäistä kaikille!

6 comments:

 1. Oih, ihanaa matkaa teille!
  Ja hyvää pääsiäistä myös :)

  ReplyDelete
 2. Hyvää pääsiäistä, toivottavasti teillä on mukavaa täällä Tukholmassa perjantain järkyttävästä ilmasta huolimatta, pahoittelen :) Kerro sitten miten meni ja mitä puuhailitte, mä lähden puolestani tänään Helsinkiin "nauttimaan" niistä viimeisistä talvitunnelmista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi tuo ilma parani, kylmän vielä kestää kunhan ei sada! (Etenkään kun Hunterit ei ole mukana) Toivottavasti teilläkin on ihana Pääsiäinen takana! :)

   Delete
 3. Oi ihanaa, toivottavasti teillä on ollut kiva matka ja pääsiäinen!
  Nyt vasta eksyidyin tänne uudistuneeseen blogiisi, vanhassa en ollutkaan kirjautuneena lukijanana mutta nyt olen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sofiina, kiva että olet jaksanut klikkautua ihan virallisestikin lukijaksi! :D Aurinkoisia päiviä!

   Delete