Saturday 14 April 2012

Punainen huulipuna - Rouge à lèvres

Viimeksi tavatessani kaunista Monaa ihailin hänen oranssiksi maalattuja huuliaan ja kerroin, miten olen haaveillut löytäväni itselleni kauniin sävyisen punaisen huulipunan, mutta pelännyt sen näyttävän jotenkin oudolta tai liian huomiota herättävältä, minä kun olen aikasemmin tottunut käyttämään vain luonnollisia, nuden sävyisiä huulikiiltoja.

Tämän ihanaisen ystäväni rohkaisemana uskaltauduin kuitenkin kokeilemaan punaista huulipunaa, eikä se näyttänytkään lainkaan hassummalta! Viime viikonloppuna sitten vihdoin hankin itselleni klassisen punaisen, hieman siniseen taittavan punan, ajatuksenani juhlia poikaystäväni opiskelukaverin häitä punaisissa huulissa.

Huulipunan kanssa minulla on menossa totutteluvaihe ja kokeilin sitä tänään huulilleni. Kieltämättä olo punatuissa huulissa on hieman epävarma, mutta myös ihanan naisellinen.

28 comments:

  1. Hih, telepatiaa TAAS!!!:D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. En voinut uskoa kun soitit tästä mulle, aivan mieletöntä! :) Ihanaa viikkoa, muutama päivä niin nähdään! <3

      Delete
  2. Kaunis sävy ja tuo nätisti väriä kasvoillesi. Mitä merkkiä ja sävyä huulipunasi on? :)

    Noora

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Huulipuna on Chanelin Rouge Coco ja sävy 19, Gabrielle :)

      Delete
  3. Hyvin sopii punaiset huulet sinulle! Punainen huulipuna on mulle maailman nopein tapa näyttää hyvältä :D Kun on nuhjunen olo ja tukkakin huonosti, paloauton punaiset huulet korjaa heti tilanteen. Tai kun on kiire juhliin ja aikaa minuutti, ei muuta kun pikkusen ripsaria ja kirkkaat pusuhuulet! (muuten käytänkin punaista huulipunaa aikas harvoin, se on hätätilanteita varten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo kuulostaa kyllä toimivalta! :) Itsellä meni tällä kertaa vähän päinvastoin, huulipunan kanssa kaupungilla käydessä tuntui että hameen helma oli liian lyhyt, hiukset sotkussa ja peiliin piti vilkuilla jatkuvasti katsoen että vieläkö se puna oli oikealla paikalla... Noh, ehkä se itsevarmuus tulee pienen totuttelun jälkeen! :)

      Delete
  4. Sopii sulle tosi kauniisti! Pitäisi itsekin uskaltaa.. Mistä muuten tuo trenssi on? Kivan näköinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Pipsa! Itse luotan että pienellä totuttelulla alkaa huulipunan käyttö olla varmempaa, joten kokeilemaan vain!
      Trenssini on Zarasta. :)

      Delete
  5. Mielestäni punaiset huulet sopivat sinulle todella hyvin! Tuo on todella kaunis sävy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, itsekin olen tykästynyt tuohon sävyyn, sellainen klassinen punainen. :)

      Delete
  6. Nätistihän ne punahuulet sulle käy! Ite oon kans tosi arka punasiin huuliin, heti pyyhin pois jos laitan mut vaaleellehan ne on nätit, tulee semmosta vanhanajan glamouria tai jotain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minäkin aina ajatttelin että muilla punaiset huulet ovat todella kauniit, mutta itselle punainen ei sovi. Nyt kuitenkin pienen rohkaisun avulla totesin että tuo "sopiminen" taitaa olla vain itsetuntokysymys ja nyt tässä sitä siis harjoitellaan! :)

      Delete
  7. Punaiset huulet sopii sulle niinkun ne olisi aina ollut niin :) Olet kyllä kovin kaunis muutenkin, mutta uuden punan kanssa sitäkin kauniimpi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitso Cherry! <3 Ihanaa kuulla näin kauniita sanoja, ehkä sitä pian taas uskaltautuisi punaamaan huulet! :)

      Delete
  8. Sopii hyvin, kannattaa käyttää muutenkin kuin juhlissa.
    Punaisissakin sävyissä on eroa, löytyy kevyitä ns. arkisävyjäkin, tuo kyllä käy arkeen ja juhlaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos susanna89. Luulen että huulipunan käytöstä ei tule minulle kuitenkaan jokapäiväistä rutiinia, itse kun haluan päästä meikkauksesta mahdollisimman vähällä vaivalla ja nopeasti. Kuitenkin pieni huulipunainnostus iski minuun, joten eiköhän kesällä minulla nähdä myös muitakin sävyjä! :)

      Delete
  9. Sähäkkää, pirteää:)! Itsekin rohkaistuin kokeilemaan, mutta vielä en punan kanssa ole sinut.

    T. Maija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama täällä! :) Tosin luulen että muutaman kerran jälkeen alkaa helpottaa, nyt pitää vaan sinnikkäästi harjoitella! Kiitos ihanasta kommentistasi!

      Delete
  10. Sopii sinulle kyllä ihan mielettömän hyvin! Todella raikas ja style :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Vanilla! :) Ihana kuulla tällaisia kommentteja, taisin siis valita itselleni oikean sävyn!

      Delete
  11. Näyttää tosi hyvältä! Uskaltaisinpa minäkin! Hampaani eivät ole mitkään maailman valkoisimmat ja pelkään aina, että punainen huulipuna saa ne näyttämään entistä keltaisemmilta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Norppa! :) Itsekin mietin tuota hammasjuttua... Jostain olen kuitenkin lukenut että kylmään taittava huulipuna voisi jopa aiheuttaa illuusiota valkoisemmista hampaista?

      Delete
  12. Hyvältä näyttää! Punaisen huulipunan käytöstä kyllä todella tulee supernaisellinen olo! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Joo, minulla oli välillä jo melkeinpä epämukava olo, sen verran hienostuneelta huulipunassa kulkeminen tuntui! ;)

      Delete
  13. Sopii sulle todella hyvin, paremmin itse asiassa kuin nudenvärisenä. Varsinkin, kun sulla on muuten hillitty meikki. Itsekin laitan välillä punaiset huulet. Mulla on silmälasit, ja sen takia se ei näytä kyllä noin hyvältä ja raikkaalta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Alma! :) Nudehuulista en kyllä varmaan ikinä luovu, juurikin siksi kun pidän luonnollisesta lopputuloksesta.
      Itse tykkään silmälaseista tosi paljon (niin kuin varmaan kaikki muutkin joilla niitä ei ole)! Silmälasit tuovat ihanasti eloa ja väriä kasvoille ja monilla ne täydentävät tyylin!

      Delete
  14. Heips, olen yksi sun "hiljaisista" lukijoista, jotka ei kommentoi koskaan tai hyvin hyvin harvoin. Anyway, tulinpa kommentoimaan tänne kun törmäsin sinuun ruokakaupassa ja menin lukkoon enkä uskaltanut sanoa että "hei, luen sun blogia, se on aivan ihana" :D Siitäkin huolimatta että meillä on totaalisen erilaiset tyylit, niin blogisi on silti lemppareiden kärkipäässä, pidän klassisesta tyylistäsi aivan hirveästi vaikka omani onkin jokseenkin räväkämpi. Jos en pukeutuisi niin kuin pukeudun niin tyylini olisi varmaankin jotain saman tapaista kuin sinulle (olipa kamalaa Suomen kieltä...) Hei ja rohkeasti vain käyttämään punaista huulipunaa, siihen tottuu vain käyttämällä.
    Terveisin vihannesosaston punahuulinen fiftarityttö (se jolla oli hiukan pöllämystynyt ilme kun "idoli" käveli noin vain vastaan ;) )

    ReplyDelete
  15. Ihanaa Sindu että jätit viestiä! :)
    Muistan sinut muuten hyvin, siinä salaattia valkkaillessani jäin nimittäin tuijottamaan juurikin upeita punaisia huuliasi, mielettömän kauniit! Mikä sattuma että olitkin vielä blogin lukijoita!

    Minun pitäisi ehdottomasti ottaa sinusta mallia ja rohkaistua käyttämään huulipunaa, myös arkenakin. :) Kiitos aivan mielettömän ihanasta kommentistasi, tästä tuli niin hyvä mieli!

    ReplyDelete