Wednesday, 6 June 2012

L'auberge du Bonheur

L'auberge du Bonheur on kesäaikaan yksi lempiravintoloistani Pariisissa. Se on mitä täydellisin paikka lounastaa aurinkoisena päivänä, sillä ravintolan pöydät ovat levittäytyneet ulos kukkivien puiden ja pensaiden katveeseen. Ympärillä levittyvä vehreys antaa pöytäseurueille hieman yksityisyyttä ja lämpimän kesäpäivän rento tunnelma yhdistettynä herkulliseen ruokaan tekevät paikasta ehdottomasti yhden suosikeistani. L'auberge du Bonheur taitaa olla parhaiten tunnettu hyvistä liharuuistaan, mutta itse kala- ja kasvisruokia suosivana olen löytänyt listalta myös monia herkullisia annoksia itselleni.
L'auberge du Bonheur sijaitsee hieman kauempana turistipaikoista, Bois de Boulognen metsässä. Metroasemista Porte Maillot taitaa sijaita lähimpänä ja sieltä on vielä puolisen tuntia kävelymatkaa Bois de Boulognen metsän läpi. Toki ravintolaan pääsee myös autolla tai taksilla, mutta jos aikaa on, kannattaa matka taittaa ehdottomasti kävellen tai vuokrattavilla pyörillä, sillä Bois de Boulogne on ehdottomasti yksi Pariisin kauneimpia puistoja, sekä paikka, jossa monet pariisilaiset rentoutuvat veden äärellä ja tapaavat ystäviään piknikin merkeissä. Ravintola sijaitsee Michelin tähden saaneen La Grande Cascade -ravintolan takana ja aivan niiden vieressä sijaitsee pieni vesiputous. L'auberge du Bonheur on aurinkoisena kesäpäivänä todella suosittu, joten etenkin viikonloppuisin kannattaa varautua odottamaan pöydän vapautumista.

6 comments:

 1. Kiitos vinkistä! Tätä paikkaa täytyy kokeilla kesäkuussa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä jos tykkäsit! :)
   Ehdottomasti kannattaa kokeilla, mekin mennään tänne varmasti taas huomenna, toivottavasti vain sää sallisi! :)

   Delete
 2. Hei!

  Oletko koskaan käynyt Pariisin lähellä olevissa outlet villageissa? Ja jos olet niin voisitko kertoa kokemuksesi niistä jne. :) Itse olen suuntaamassa Pariisiin kesäksi eli kaikki shoppailuvinkit otetaan innolla vastaan. P.S. olen seurannut blogiasi jo pitemmän aikaa ja huomannut, että sinulla on todellakin silmää kauniille asioille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa,

   Voi miten hauska sattuma että olit juuri laittanut kommenttia, kävimme nimittäin juuri tänään Vallée Village -outletissa! :) Olemme vielä muutaman päivän Pariisissa, mutta koitan tehdä postausta outletista mahdollisimman pian!

   Ihanaa viikkoa! :)

   Delete
 3. Tämä näyttää kyllä todella ihanalta paikalta! Bois de Boulogne on tehtävä-listalla seuraavalla Pariisin reissulla, pitääkin käydä samalla myös tuolla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä tosiaan vierailun arvoinen paikka, aivan ihana päätepysäkki pitkän kävelyn päätteeksi! :)

   Delete