Monday, 11 June 2012

Nouvelles de Paris et Style du Soir

Facebookin kautta blogiani seuraavat jo tietävätkin että olen ollut viikonlopun yli Pariisissa. Pääasiassa tulimme tänne avomieheni ystävän häihin, mutta olemme täällä vielä muutaman ylimääräisen lomapäivän, jotta ehdimme viettää vähän aikaa myös avomieheni perheen kanssa.

Säät eivät ole valitettavasti suosineet meitä, mutta onneksi lauantai valkeni kauniina ja lämpimänä. Häitä juhlittiin kaupungintalolla tapahtuneen vihkimisen jälkeen kauniissa illallispaikassa Riemukaaren katveessa ja juhlahumu jatkui aina pitkälle yöhön asti. Meillä oli häissä luonnollisesti myös kamera mukana ja ajattelinkin, että ehkä haluaisitte kuulla vielä yleisesti häistä, keskittyen ranskalaisiin tapoihin, sekä nähdä muutamia kuvia juhlapaikan kauniista yksityiskohdista?

Päivät täällä tuntuvat lentävän siivillä ja lähes välittömästi aina illallisen jälkeen olen valmis kömpimään sänkyyn, joten postailu jäänee tällä viikolla hieman vähäisemmäksi. Tässä kuitenkin vielä oma lauantainen juhla-asuni, tummansinisen mekon olen teettänyt viime syksynä isäni syntymäpäiväjuhliin.
Clutch Dior - Kengät Pura Lopez

10 comments:

 1. Oi, olisi ehdottomasti ihanaa kuulla ranskalaisten häämenoista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Tänään postausta siis aiheesta! :)

   Delete
 2. Oi, miten kaunis kuva ja kaunis kuvattava:)! Tosi tyylikäs juhla-asu.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! <3 Tuo kohta oli hyvä paikka napata äkkiä muutama kuva omalla kameralla, siinä nimittäin oli valokuvaajan lamput ja varjot valmiina!

   Delete
 3. Mekkosi on erittäin kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anniina! :) Itsekin olen tykästynyt mekkoon, vaikka talveksi sen teetinkin, tuntuu tuo sopivan myös kesällä iltajuhliin. :)

   Delete
 4. Olet niin kaunis!
  Ja voi, me halutaan nähdä ja kuulla ihan kaikki !! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitos paljon! :) Ensimmäisen postauksen ehdinkin jo julkaista! ;)

   Delete
 5. Hei, eksyin blogiisi hiljattain! Tosi "söpö" blogi ja niin on kirjoittajakin! :) Tekee mieli udella, mikä on sun tukan sävyn salaisuus? Se on täydellinen! Aurinkoisia kesäpäiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa Laura että eksyit tänne, tervetuloa!
   Mulla ei taida olla mitenkään erikoisia salaisuuksia hiusten sävyn suhteen, raitoja muutaman kerran vuodessa ja välillä hopeashampoota väriä kirkastamaan, siinä ne taitavat olla! :)

   Aurinkoista kesää sinulle! :)

   Delete