Wednesday, 21 November 2012

A Blog With Substance -tunnustus

Sain Berliinissä asustavalta Tessalta jokin aika sitten A Blog With Substance -tunnustuksen. Terkkuja sinne päin Saksaa ja kiitos kovasti tunnustuksesta!

Tunnustuksen säännöt menevät seuraavasti:
- Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
- Ilmoita heille tunnustuksesta
- Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

Ehdinkin jo kiittää Tessaa tunnustuksesta, joten eiköhän mennä suoraan niihin paljastuksiin! Olen muuten tehnyt tämänkaltaisen haasteen aikaisemminkin, sen pääset lukemään täältä. Jaan tunnustuksen eteenpäin postauksen loppupuolella.

1. Minulla ja avomiehelläni on lähes seitsemän vuotta ikäeroa.

2. En ole avannut televisiota useaan kuukauteen katsoakseni sitä yksin. Iltaisin toki saatamme katsella elokuvia tai tv-sarjoja yhdessä. Viime aikoina olemme katselleet How I met your mother -sarjaa.

3. Olen aloittanut saksan opinnot. Saksan opettajani on todella vaativa ja opetus tapahtuu ainoastaan saksaksi, mutta onneksi saan pähkäillä uusia sanoja ja lauseita vieressäni istuvan intialaisen insinöörin kanssa.

4. Varasimme vihdoinkin lentoliput joulua varten. Vietämme joulua aina vuorovuosin kummankin kotimaassa, tällä kertaa olemme Pariisissa. Tämä joulu tulee olemaan hieman erilainen aikaisempiin vuosiin verrattuna ja siitä aionkin pian kertoa lisää.

5. Pidän kovasti ostereista. Viime kerralla sain niiden syömisestä ruokamyrkytyksen ja olen kuullut, että kerran sen saatuaan on mahdollista että tulee aina pahoinvoivaksi ostereita syödessä. Toivonkin että en menetä satunnaisia ostereilla herkutteluja tämän vuoksi.

6. Olen aika järjestelmällinen ja kuulenkin usein olevani kontrollifriikki. Siedän huonosti epävarmuutta henkilökohtaisessa elämässäni, mutta töissä olen vahvimmillani pienen paineen alla.

7. Meikkipussistani ei löydy kulmaväriä eikä ripsentaivutinta.

8. Olemme alkaneet jo nyt pohtia mihin suuntaisimme Saksassa asumisen jälkeen.


Jaan tunnustuksen eteenpäin ja haastan mukaan seuraavat ihanat bloggaajat:

Adalmina's Secret -blogin Adalmina
Place for Dreams -blogin Celina
Bagmiss -blogin tytöt Alma ja BagMiss
Lili's -blogin Lili
Secret Wardrobe -blogin Korundi
Kuinka purjehtijaksi tullaan -blogin Norppa
Jonnamaista -blogin Jonna

18 comments:

 1. Luin mielenkiinnolla tätä, oikein kiva postaus! Sitten katsoin tarkemmin ja huomasin, että annoit haasteen meille. Kiitos! Teemme tämän piakkoin!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voitko kuvitella että tämä kommentti tuli täsmälleen samaan aikaan kun luin blogianne, tarkoituksenani jättää kommenttia haasteesta! :)

   Jään odottelemaan vastauksianne!

   Delete
 2. Kiitos kivasta haasteesta! Ja toivottavasti mieli on alkanut jo piristyä! Olet varmasti kirjoittanutkin ranskalaisista jouluperinteistä joskus, mutta niistä olisi mukavaa kuulla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomasin että ehditkin sen jo toteuttaa! :)

   Yritän kirjoitella noista ranskalaisista jutuista tänne, ainakin avomieheni perheen tavasta viettää joulua! :)

   Delete
 3. Ihania juttuja :) Nää on niin suloisia kun näistä saa aina jotain uutta tietää bloggaajista :) Jotenkin pystyin muuten arvaamaan tuon kontrollifriikkiyden susta. Oiskohan kun näytät aina niin huolitellulta niin ehkä siitä sitten tullut :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih! :) Tiettyyn rajaan asti tuo on kyllä ihan hyvä luonteenpiirre, vaikka omalta osaltani olen myös joutunut opettelemaan siitä pois!
   Ja voih, näkisitpä minut nyt juoksutrikoissa ja villapaidassa! :D

   Delete
 4. Ranska, Saksa, Suomi ja Englanti kuulostaa hyviltä mailta työtilanteen kannalta :) minua harmittaa kun Eteä-Euroopassa on EU kriisi, mutta kaipa se jonain päivänä on ohi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän matkustaminen nimenomaan riippuu töistä, noista mainitsemistasi on Englanti ja Ranska ollut mielessä, mutta myöskin Euroopan ulkopuolella on muutama kiinnostava vaihtoehto! :)

   Delete
 5. Kivoja ja mielenkiintoisia tunnustuksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Itsekin tykkään näitä lukea muiden blogeissa! Nappaa ihmeessä tämä omaankin blogiisi! :)

   Delete
 6. Näitä on aina ihana lukea, kiva saada tietää hieman lisää sieltä pinnan alta :) How I Met Your Mother on yksi huikeimmista tv-sarjoista, olen ihan innosta piukeana kun poikaystäväni tuli juuri käymään Suomessa ja pääsemme taas katsomaan uutta tuotantokautta yhdessä!

  Kiitos tunnustuksesta, minulla on itseasiassa samanmoinen jo työn alla, joten yhdistän tämän siihen ;) Ihanaa illanjatkoa, Maija! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska kuulla että on muitakin tuohon sarjaan hurahtaneita! :) Sitä on kyllä paras katsoa rakkaan kainalossa, toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu!

   Delete
 7. Samanlaisia suunnitelmia meilläkin, pohdinnat seuraavasta asuinpaikasta/maasta ovat kovasti käynnissä. Ja hei, tuohon aiempaan Pieni piristys -postaukseesi viitaten, et kuule ole ainoa, jolla on mieliala välillä ollut maassa. Tuntuu, että kun yhdestä ongelmasta on päästy, on toinen jo edessä. Pikku hiljaa on pikkuisimmatkin asiat alkaneet rasittaa mieltä, kun niitä on tarpeeksi eteen päässyt kerääntymään. On sitä monen monet itkut tullut väännettyä kyllä, ja ehkä ihan aiheesta. On sitä niin surrealistisia tapahtumia täällä kyllä sattunut, ettenpä ikinä ole eläessäni samantasoisia seikkailuja kokenut tai edes kuvitellut kokevani. Nyt tapahtumille osaa jo hieman nauraakin, onneksi, ja eipä asiat voi ainakaan pahemmaksi muuttua. Yritetään pysyä positiivisina!! :)

  Ja olisi muuten kiva kuulla, minkälaista asuminen Saksassa on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loppukesä ja syksy taisivat olla niin hetkisiä että on jäänyt tämä muuttoraportointi aika vähäiseksi, koitanpa korjata asiaa nyt kun asiat alkavat pikkuhiljaa olla järjestyksessä! :)

   Tuo kertomasi kuulostaa niin tutulta, aivan kuin omasta suustani! Minäkin uskallan jo alun kommelluksille hieman naurahtaa, mutta nämä uusimmat vievät kyllä hymyn huulilta. Varmasti kuitenkin jaan niitäkin täällä blogissa, haluan kuitenkin ensin tietää mihin suuntaan asiaan kulkevat.

   Ihanaa Joulun odotusta sinne Lontooseen ja paljon jaksamista! <3

   Delete
 8. Kiitos ihanainen tästä <3

  Odottelen kovin jos meinaat kirjoitella Ranskalaisten joulusta, sillä tänä vuonna tulee 2. joulu, jota vietän Ranskassa, tosin ihan skandinaavisin menoin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisi kyllä niin huippua jos ehditään nähdä, voidaan sitten mennä ihastelemaan Printempsin jouluikkunoita yhdessä! :)

   Ja hyvää syntymäpäivää murunen vielä tätäkin kautta! <3

   Delete
 9. Näitä oli todella mukava lukea :).

  Voisin allekirjoitta kohdat 2. ja 6. aivan täysin. Täällä dubatut ohjelmat ja itsellenikin hieman yllättäen huono kuvanlaatu ovat vieneet ilon "perinteisestä" TV:n katselusta, ja varsinkin töissä olen aikamoinen kontrollifriikki mistä on kyllä usein hyötyäkin :).

  ReplyDelete
 10. Joskus (ranskalaisessa) työpaikassani kollega epäili tehokkuuttani kun työpöytäni oli aina siisti: paperit siisteissä riveissä, tiedostoissa aina värikoodit ja kansiot aakkosjärjestyksessä! :D Ja ehdottomasti koen sen suureksi hyödyksi!

  ReplyDelete