Monday, 12 November 2012

Hier

Eilen taisi olla ensimmäinen kerta elämässäni, kun en viettänyt isänpäivää oman isäni kanssa. Sen sijaan isäni soitti minulle varhain aamulla kiittääkseen lahjoistaan ja vaihtaakseen kuulumisia, hetken jutustelu sai päivän alkamaan hyvissä merkeissä.

Jos vain suinkin olisin saanut viettää eilisen isäni kanssa, luulen että olisimme monen muun tavoin suunnanneet katsomaan uusinta Bondia. Bondit ja muut actionelokuvat ovat meillä olleet isän ja tyttären yhteinen juttu ja usein olemmekin katselleet elokuvia aina yömyöhään saakka äidin jo mentyä nukkumaan.

Muuten sunnuntai kului siivoillessa, silittäessä ja papereita arkistoidessa - päätinpä vielä laittaa myös viimeiset kenkähyllyllä majailleet ballerinatkin talviteloille. Omien kenkieni lisäksi huolsin myös muutamat avomiehen kengät ja tarkastin pohjien tilanteen: tänään aion kiikuttaa muutaman parin suutarille huoltoon ja samalla vien sinne myös uutukaiset nilkkurini kumipohjallisten asentamista varten.

Yritän muuten kuvailla nuo uudet nilkkurini mahdollisimman pian, jotta saan esiteltyä ne täällä blogin puolella. Olen todella iloinen niistä, etenkin kun olen yrittänyt etsiä talvikenkiä jo elokuusta lähtien, löytämättä oikeastaan yhtään minua täysin miellyttävää vaihtoehtoa. Vaatimukseni ulkonäön, mukavuuden ja budjetin suhteen eivät ole oikein kohdanneet yhdessäkään mallissa, mutta nyt päätin hieman joustaa vaatimuksissani ja ostinkin todella kivat ja varmasti käytännölliset kengät talvea varten.

6 comments:

 1. Oioii, ihastelen aina vain Chanelin ballerinojasi, täydelliset!:)

  Ihanaa uutta viikkoa!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen kyllä ollut niihin tosi tyytyväinen ja edelleen ihastelen tuon uusimman parin kaunista väritystä! :)

   Ihanaa viikkoa myös sinne! :)

   Delete
 2. Todella on kyllä täydelliset ballerinat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, nuo ovat kyllä olleet tosi kovassa käytössä mustien sisarustensa rinnalla! :)

   Delete
 3. Kauniit noi ballerinat! Ihanat suorastaan (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Seuraavaa käyttökertaa saakin odottaa aika pitkään, ensi kesänä sitten seuraavan kerran! :)

   Delete