Thursday, 29 November 2012

Jeudi

Täällä on ollut ihan hurjan pimeä viikko. Taivas on koko päivän täysin harmaa, eikä aurinkoa ole näkynyt moneen päivään. Yritin tänään päivällä kuvailla asuani, mutta en saanut kuvia onnistumaan sitten millään. Meillä on kyllä lisäsalama olemassa, mutta en ole perehtynyt sen käyttöön, ehkäpä olisi siis aika ottaa käyttöohjekirja käteen ja opiskella hieman.

Huomenna on Nürnbergin kaupungin jouluavajaiset. Avomieheni kollega kertoi, että nuo joulumarkkinat ovat maailmallakin aika tunnetut ja sen vuoksi kaupungille on tulossa lähikaupunkien asukkaiden lisäksi paljon turisteja. Aikomuksemme on mennä katsomaan avajaishulinoita, mutta saa nähdä kuinka kauan viihdymme siellä, en nimittäin pidä lainkaan suuresta väenpaljoudesta ja joka puolella tönivistä ihmisistä. Olenkin jo sopinut ystäväni kanssa että käymme markkinoilla jokin päivä jo heti aamulla, ehkä siten saisimme nauttia markkinatunnelmasta.

Minulla on muuten hakusessa ohut ja pehmeä, hieman pidemmänmallinen neule. Avomieheni sanoi, että tämä sovittamani Urban Outfittersin neule sopisi paremmin mummolle ja itsekään en ihan täysin ihastunut paitaan. Sää kylmenee viikonloppua kohden, joten nyt olisi viimeinen hetki hankkia vaatekaappiin hieman lämmikettä. Taidankin yrittää tehdä viikonloppuna täsmäiskun villapaitaostoksille.

3 comments:

 1. Ai on teillä niin tunnetut joulunavajaiset. Toisaalta on ihan kiva, että ihmisiä on eri tapahtumissa.

  Hutiostokset sitten vaan palautukseen. Itse teen sitä aina silloin tällöin. Vähän jos jokin jää mietityttämään, niin sovitan vielä kotona rauhassa.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wikipedia kertoo että Joulumarkkinoilla käy kaksi miljoonaa vierailijaa vuosittain, joka tekee siitä yhden Saksan suurimmista ja maailman tunnetuimmista. Todella ihanaa päästä nuuhkimaan joulua ja piparin tuoksua, tosin toivon ettei tuo ihmismäärä karkoita joulun taikaa.

   Paita ei tullut kotiin asti, vaan se jäi ihan sovittelutasolle, etsintä siis jatkukoon! :)

   Delete
 2. Oi niin paljon odotetaan täälläkin Länsirannikolla jo lunta. Viileää on ollut jo pari päivää ja lumisadetta luvattu; vaan ei vielä ole näkynyt. Kovaa tuulta senkin edestä ; ) Ensimmäiset hyasintit ostettu ja ne jos mitkä ainakin meillä luovat sitä joulun tunnelmaa. Tästä se lähtee ; )

  ReplyDelete