Monday, 5 November 2012

Moment de détente

Viikonloppuna makuuhuoneni pöydälle ilmestyi kasa hömppäkirjoja nautittavaksi teen ja ehkä joskus myös suklaan kanssa.
Minulla on täällä aika suuri määrä Suomesta tuotuja ja täällä asuvilta suomalaisilta saatuja naistenlehtiä, mutta olen muutamana iltana kaivannut kevyttä lukemista myös kirjan muodossa. Lauantaina suuntasinkin shoppailukierroksen päätteeksi kirjakauppaan ja hetken mietiskelyn jälkeen päädyin ostamaan suloisen Lauren Conradin kirjat Beauty ja L.A. Candy.

Seuraavat illat taitavat siis kulua L.A. Candyn parissa lukien nuorten tyttöjen reality-sarjaan pääsemisestä ja haaveillessa Los Angelesin lämpimästä ilmastosta. Kirja vaikuttaa olevan täydellinen sellaisiin hetkiin, kun haluaa heittää aivot narikkaan ja uppoutua hetkeksi mietiskelemään vaaleanpunaisia juttuja.
Myös Beauty-kirjaan taidan tarttua piakkoin, sillä uudet meikkivinkit ja ripaus inspiraatiota ovat erittäin tervetulleita. Tämänlaista opusta en ole ennen lukenutkaan, joten mielenkiinnolla odotan, mitä kirja tarjoaa. Ehkäpä löydän tästä kirjasta myös muutaman vinkin, miten Lauren taikoo hiuksiinsa täydelliset kiharat!

Kolmas pinossa näkyvä kirja on jo lähes vuoden verran odottanut lukemistaan. My little Paris - The best kept Parisian secrets lupaa paljastaa mielenkiintoisia paikkoja ja osoitteita, joissa pariisittaret käyvät niin ostoksilla, syömässä, kuin pitämässä huolta hyvinvoinnistaan. Nyt kuitenkin pikaisen selailun jälkeen tuntuu, että odotukseni kirjan suhteen olivat ehkä vähän liian korkealla, olen nimittäin juuri lukenut todella kivan kirjan Pariisista ja pariisilaisista ja taisin olettaa tämänkin kirjan kipuavan samalle tasolle.

Ja mitä sitten kirjojen kanssa herkutteluun? Itse juon aika paljon vihreää teetä ja stevian kanssa se onkin omiaan hillitsemään makean nälkää. Keitän teeni yleensä Hackamanin Flirt -pannussa, se pitää teen pitkään kuumana ja siitä on helppo kaataa lisää aina edellisen mukillisen tyhjennyttyä. 

14 comments:

 1. Tuo Beauty-kirja houkuttelisi vähän minuakin, nimittäin uudet meikki- ja hiusvinkit olisivat kyllä enemmän kuin tervetulleita! :) Tuntuu, että aina sitä vaan meikkaa ja laittaa hiuksia samalla kaavalla, eikä koskaan keksi mitään uutta niiden suhteen... inspiraatio olisi siis kovasti tarpeen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä, olen vähän liiankin juurtunut vanhoihin kauneusrutiineihin, joten toivon että kirja antaisi uusia, helposti toteutettavia ideoita! :)

   Delete
 2. Juomasta ja lukemisesta:) : Kuinka paljon juot vihreää teetä? Entä luetko paljon englanninkielistä tekstiä?

  Minä olen kirjassani jännässä kohdassa, enkä voi jatkaa sitä iltaisin, heh. Täytynee aloittaa iltoja varten uusi kirja. Edellinen kirja, jonka luin, oli Minun Suomalainen Vaimoni (= nicht so gut).

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juon vihreää teetä helposti monta kuppia päivässä, mulla voi tyhjentyä vaikka litran kannu kun oikein pitkään olen koneella. Usein juon vielä sellaisista isoista mukeista, joten mun kupillinen taitaa olla useamman desin! :)

   Englanniksi luen jonkin verran ihan päivittäin, tiettyjen uutiskanavien nettisivuja ja erityyppisiä kirjoja, niin kuin postauksessa näkyykin. Aikaisemmissa työpaikoissani myös kaikki dokumentit ovat olleet englanniksi, joten sitä tulee ihan huomaamatta luettua aika paljon. Myös sanomalehtiä lueskelen jonkin verran englanniksi, meillä ostetut sanomalehdet ovat yleensä englanniksi niin että molempien on niitä helppo lukea! :)

   Siitä taidan olla vähän erikoinen, että en oikeastaan lue englanninkielisiä blogeja, mulla taitaa olla ihan yksi tai kaksi joita seuraan säännöllisesti, muissa saataan piipahtaa silloin tällöin.

   Mun pitääkin katsoa tuo sun lukema kirja vaikket sitä taidakaan suositella, kuulosti mielenkiintoiselta tuo nimi! :)

   Delete
  2. Vau mitä "kieliharjoittelua"! Todella hyviä juttuja. Itsekin otin päivänä eräänä ruotsin kirjan esille ja vähän jo sitä luinkin. Pitää vaan aloittaa jostain! Vielä kun olisi joku, jonka kanssa puhua.

   Onkohan tuosta teestä niitä terveyshyötyjä, joita sanotaan..., hmm. Ihan hyvää se on.

   T. Maija

   Delete
 3. Minulla on tuosta Laurenin sarjasta se uusin, Fame Game menossa. Olen ottanut noita hömppäpokkareita bussimatkalukemisiksi, niitä lukiessa ei niin haittaa, jos lukeminen keskeytyy sen 10 min lukemisen jälkeen. :)

  Beauty kiinnostaisi myös kovasti, minulla on se vanhempi Style ja tykkäsin siitä kyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä katsoin noita uudempiakin, mutta päätin aloittaa vanhimmasta... Vaikka tuskin tämän tyyppisillä kirjoilla on niin väliä missä järjestyksessä lukee! :)

   Kiva kuulla että olet tykännyt tuosta, toivottavasti tämä Beauty-kirja on myös hyvä! :)

   Delete
 4. Minä juon aina vihreetä teetä, jossa on minttua. Olen ihan hurahtanut siihen! ARgh! Enkä ole ehtinyt lukea aikoihin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli pitkään lukemisen suhteen ihan sama juttu, pitkän tutkimusrupeaman jälkeen kirjat eivät enää vapaa-ajalla kiinnostaneet. Nytkin olen keskittynyt tällaiseen kevyeen lukemiseen, tosin nyt alan pikkuhiljaa kaivata myös muunlaisia opuksia! :) Pitää vain selvittää miten saan täällä kirjastokortin, niin pääsen katsomaan minkälaista kirjallisuutta kaupunginkirjastosta löytyy englanniksi.

   Ja vihreä tee on niin hyvää! <3

   Delete
 5. Tuo Beauty -kirja on kyllä hankittava itsekin, tykkäsin siitä Style kirjasta sen verran kovasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moni on tykännyt tuosta Style-kirjasta, ehkäpä siis ensi kerralla hankin sen! :)

   Delete

 6. Jäi kiinnostamaan, mikä on se juuri lukemasi kiva kirja Pariisista ja pariisilaisista.

  Ripi

  ReplyDelete
 7. Joko olet lukenut L.A Candyn? oliko hyvä? olen itsekin sen ajatellut hankkia, mutta olen pelännyt, että on suunnattu todella nuorille.. oliko näin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa,
   En ole ehtinyt vielä aloittamaan lukemista, mutta itsekin aloin miettimään samaa takakannen luettuani (ostin siis kirjan ilman sen lukemista)... Moni on kuitenkin tykännyt noista kirjoista, joten aion kyllä antaa kirjalle mahdollisuuden! :)

   Delete