Monday, 2 June 2014

Merci


Suuri kiitos kaikille edelliseen Moving-postaukseen kommentoinneille! Täällä muttostressin ja lukemattomien muistilistojen keskellä eläessä on ollut ihanaa lukea kommenttejanne, kiitos niistä.

Viime viikkoina olemme kilpailuttaneet muuttofirmoja (arvioitsija käy siis kaappi kaapilta läpi omaisuutemme), olen kuumeisesti etsinyt asuntoa Pariisista (liki mahdotonta) ja yrittänyt hoitaa kaikkien mahdollisten sopimusten purkamista ja toisten solmimista (kahdella minulle ei niin luontevalla kielellä)... Heh, voisin kirjoittaa tästä muutosta vaikka kuinka paljon!

Pari vuotta ja hurjan monta kokemusta rikkaampana on aika suunnata uuteen paikkaan ja uusiin seikkaluihin. Toivon, että Pariisi toivottaa meidät tervetulleeksi, mutta sitä ennen on aika jättää hyvästit Baijerille. Ensi viikonlopun olemme kotona ja sen jälkeen teemme viikonloppureissun rakkaan ystäväpariskunnan kanssa. Kalenteriin katsoessa tuntuu, että aikaa on vaikka kuinka, mutta päivät vierähtävät nopeasti.

Ihanaa ja kesäistä viikon alkua kaikille!

19 comments:

 1. Minkäslainen aikataulu teillä on, koska kämppä tyhjenee ja asunto pariisissa varmaan oltava jo valmiina siinä vaiheessa ? Hatunnosto sulle tossa urakassa, ei tosiaan mitään helppoa hommaa ! Tsemppiä ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, meni ohitse, edellisessä postauksesta. ;) Muutama viikko siis muuttoon ja siinä ajassa asunto löydettävä, oops, toivottavasti tärppää !!

   Delete
  2. Tosiaan, muutama viikko tässä on enää jäljellä! Onneksi asuntoa ei ole pakko heti löytää, meillä on mahdollisuus asua hetki muualla ja muuttotavarat voivat olla joitain viikkoja muuttofirman varastossa. Mutta olisihan se ihana päästä nopeasti omaan kotiin ja eipä tarvitsisi sitten enää selailla näitä toivottomilta tuntuvia asuntomarkkinoita...

   Kiitos tsempeistä! :)

   Delete
 2. Oi vaude ihanat uutiset! Onnea uusiin seikkailuihin, toivottavasti muutto ja kaikki sujuu hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kelli! :) Jos vain nyt löytäisi sen asunnon...

   Delete
 3. Huomasin ihan samaa kun tässä omaa muuttoa suunnittelin, vaikka muutakin vaan 50 km paikasta toiseen. Mutta aika kuluu vaan niin nopeasti. Tsemppiä!

  Emmi L.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja moni asioista stressaa pitkään ja vasta viimeisinä päivinä saa ne järjestykseen - minä kun haluaisin että asiat olisivat jo nyt hoidossa, eikä tarvitsisi murehtia enää, mikä voi mennä pieleen! ;)

   Tsemppiä muuttoon myös sinulle Emmi! :)

   Delete
 4. Onnea muuttoon ja seikkailuihin, kuulostaa ihanalta (ja rankalta ja pelottavalta)! Kumpa itsekin asuisin jossain vaiheessa jossakin ulkomailla...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pauliina! :) Kannattaa ehdottomasti lähteä ulkomaille, jos siltä vain tuntuu ja se on mahdollista! Joku lähtee tekemään jatko-opintoja, toinen töitä, kolmas pakkaa tavarat ja lähtee matkalle vain reppu mukanaan...Uskon, että sinäkin löydät itsellesi sen sopivan tien! :)

   Delete
 5. Tsemppiä asunnon löytämiseen...

  ReplyDelete
 6. Tsemppiä muuttoon! Pariisi kuulostaa kyllä niin ihanalle! :)

  ReplyDelete
 7. Tsemppiä muuttoon...toivottavasti myös kaiken kiireen keskellä saamme ihastella iki-inspiroivia päivän asu-postauksia :-) Aurinkoista päivänalkua !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :) Ihana kuulla, että asuille on kysyntää, saan itsekin inspiraatiota kuvailla ja jakaa niitä täällä! :)

   Delete
 8. Tsemppiä asunnon löytämiseen ja muuttoon! :)

  ReplyDelete
 9. Otatteko isotkin huonekalut mukaan vai luovutteko niistä? Toivottavasti asunto järjestyy pian :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain, kaikki huonekalut on laskettu muuttoarviossa mukaan! :) Tosin yritän kaupata parvekehuonekalumme jo täällä, Pariisissa kun parvekkeet (ja varsinkin sohvan mahduttavat sellaiset) ovat tosi harvinaisia. Muutenkin pitää katsoa, miten huonekalumme sopivat uuteen asuntoon ja sitten ehkä siellä myydä ja ostaa uusia.

   Kiitos paljon!

   Delete