Monday, 23 June 2014

Monday


Ensimmäinen kokonainen päivä uudessa kotikaupungissa takana! Päivä sinänsä ei ollut mitenkään erityinen, aamupäivän nukuimme juhannus-viikonlopun univelkoja pois ja iltapäivällä vierailimme muutamassa asunnossa. Vietimme viikonloppua juhlistaen avomieheni isoäidin syntymäpäivää eräässä normandialaisessa pikkukylässä sijaitsevassa linnassa ja vaikka viikonloppu olikin todella onnistunut, olin tyytyväinen kun sain vihdoin painaa pään tyynyyn myöhään sunnuntai-illalla.

Asuntotilanne täällä Pariisissa ei ole helppo ja olemme varanneet tämän viikon kokonaan asunnon metsästykseen ja muiden tärkeiden asioiden hoitamiseen. Onneksi meitä on hellitty kauniilla ilmoilla ja olemme ehtineet nauttia hieman myös ympäröivistä maisemista, kuljeskella meitä kiinnostavien asuinalueiden kaduilla ja suunnitella kesän tapahtumia...8 comments:

 1. Kiva kun ehdit taas blogin pariin kiireistä jne. huolimatta. Sun juttuja on mukava lukea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihana kuulla! <3
   Mukavaa viikkoa! :)

   Delete
 2. Kaunita kuvia! :) Tsempii ja onnea asunoon metsästykseen ja kesään suunniteluun! :)

  ReplyDelete
 3. ja vielä onnea ja tsempii muiden tärkeiden asioiden hoitamiseen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katja sinulle aina niin kauniista sanoista! :)

   Delete
 4. Onnea asunnon metsästykseen ! Toivottavasti löydätte suht keskustasta kivan asunnon ettei tarvitse minnekään periferiaan muuttaa ! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tosin asustelen kyllä mielummin kivassa lähiössä Pariisin kupeessa (Neuilly/Levallois tms.), kuin vähemmän turvallisella/kivalla alueella rajan sisäpuolella... Lähinnä Länsi-Pariisi kiinnostaa, mutta saapi nähdä, mistä se oma koti vielä löytyy! :)

   Delete