Friday, 6 June 2014

Today's snapshotsTerkut lämpimästä Pariisista! Tämä onkin viimeinen kertani täällä turistin roolissa, joten nämä kuvat sopivat hyvin teemaan. Vaikea tosin uskoa, että kyllästyisin ihan heti kuvailemaan Trocaderolla tai talsimaan Seinen rantaa...

Olemme tänään hoitaneet muutamia asioita, mutta päivä oli silti aika rauhallinen. Kävelimme paljon, mutustimme lounaan puiston penkillä ja nautimme auringosta. Jossain vaiheessa päätimme suunnata Champs-Élysées:n Sephoralle tekemään tuliaisostoksia ja huomasimme väkijoukon kerääntyneen katsomaan kuningatar Elizabethin vierailua. Avomieheni innostui tästä ja päätimme jäädä katsomaan paraatia. Yleensä minua ei saa tällaiseen väentungokseen, mutta onnekseni tällä kertaa oli hyvin rauhallista - ja näimme kuin näimmekin kuningattaren vilkuttamassa autostaan!

Huominen päivämme on aikataulutettu aina aamukahdeksasta lähtien, joten minun parasta mennä pikapuolin nukkumaan. Bonne nuit à tous!

6 comments:

 1. Ihania snapshoteja ihanasta Pariisista! Itse olen todella iloinen että muutatte sinne, koska odotan jo kovasti kaikkia Pariisi-juttujasi! Bon courage! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! <3 Pariisi-juttuja tulee varmasti näkymään täällä blogissa runsaasti, sen verran toivottuja ne ovat! :)

   Bisou.

   Delete
 2. Nauti Pariisista viimeistä kertaa lomalaisena. :) Tsemppiä kaikkeen byrokratiaan jne, se varmasti palkitaan kun olette sinne asettuneet ja pääset tutkimaan kaupunkia kunnolla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti, yritän pitää juuri tuon mielessä! :)

   Ihanaa viikkoa! <3

   Delete
 3. Mä oon kuullut ystäviltä, että Pariisiin ei voi kyllästyä vaikka siellä asuisi kuinka kauan :) Ja kun muuttaa pois niin kaipaa takaisin!

  Emmi L.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monilla taitaa olla vähän viha-rakkaus -suhde Pariisiin... Toivottavasti saan samanlaisen fiiliksen kuin ystäväsi, ainakin lomailuun Pariisi on todella ihana! <3

   Delete