Tuesday, 10 June 2014

Outfit - With yellow


Terveiset taas täältä Baijerista! Pariisin matkamme sujui hyvin ja kirjoittelen siitä varmasti lisää pikapuolin, mutta nyt ajattelin palata hetkeksi Nürnbergin kaduille asukuvien muodossa.

Täällä Baijerissa on ollut jo muutaman viikon aika kuuma. Pariisin matkamme jälkeen mittari on jatkuvasti näyttänyt yli 35 astetta, joten väljät ja viileät vaatteet ovat olleen tarpeen. Olenkin saanut hieman pähkäillä näiden kuumien päivien ja iltojen pukeutumista, sillä monet Suomesta ostetut kesämekkoni ovat olleet aivan liian kuumia ja toisaalta ne keveät rantavaatteetkaan eivät sovellu päiväkäyttöön. Myös pyörällä kulkeminen asettaa omat haasteensa pukeutumisen suhteen kuumina kesäpäivinä.

Tässä on kuitenkin erään hieman tuulisemman päivän asua. Keltainen paita on mielestäni todella kiva, mutta materiaali on valitettavasti varsin rypistyvää sorttia. Väljät housut taas ovat avomieheni inhokit, mutta itse tykkään tuosta kauniisti laskeutuvasta mallista kovin - puhumattakaan siitä, kuinka mukavat ne ovat päällä! Kuvat on muuten otettu kolmenkymmen kilometrin pyöräilyn jälkeen, joten pahoitteluni hieman pöllähtäneestä olemuksestani... 

Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa!


Paita Zara / Housut Lindex
Laukku Dior / Kengät Kurt Geiger

6 comments:

 1. Sää näytät kyllä melko freesiltä tollaisen pyöräilyn jäljiltä... Sielä on kyllä melko kuuma, täälä on tällä hetkellä 9 astetta lämmintä, hyr.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, tuossa vaiheessa oli vielä paluumatka edessä... Vähän tuo paita pääsi kuumuudessa rypistymään! :D

   Oh, toivotovasti siellä lämpenee pian! :)

   Delete
 2. Haha, mikä siinä onkin että tuollaiset väljät housut tuntuvat olevan miehien inhokkilistalla!? :) Ostin itse myöskin tuon tyyliset housut Lindexistä, lumileoa muistuttavalla printillä tosin ;) Saivat heti nounuou-tuomion mieheltä :)) Printissä ei ihmetyksekseni hänen mielestä ollut mitään vikaa vaan juurikin mallissa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! :) Tosin mun avomies ei kestä eläinprinttejäkään, joten sun housut olisivat varmaan painajainen potenssiin kaksi! ;)

   Delete
 3. Kaunis kokonaisuus, keltainen sopii sulle hyvin :)

  ReplyDelete