Tuesday, 22 July 2014

Lunch at Ralph's

Ralph's on varmasti monelle tuttu ravintola naistenlehtien ja matkaoppaiden sivuilta. Ralph Laurenin Saint Germainin liikkeen yhteyteen avattu ravintola on omalta osaltaan tuonut ripauksen amerikkalaista keittiötä Pariisiin - suositusta ravintolasta löytyy niin hampurilaisia ja juustokakkuja tarjoiltuna viimeistä yksityiskohtaa myöten mietityssä kauniissa ympäristössä. Ravintolan sisätilat ovat henkeäsalpaavan kauniit, mutta kesäaikaan Ralph'sissa kannattaa ehdottomasti pyytää pöytä sisäpihalta löytyvän terassin puolelta. Vehreät pensaat, metallilankaiset puutarharyhmät ja raidalliset pehmusteet luovat aurinkoiselle terassille rennon, mutta tyylikkään tunnelman.

Herkulliselta näyttäneiden hampurilaisten ja club sandwichien sijaan päädyin tällä kertaa valitsemaan raikkaan vesimelonisalaatin (en edelleenkään saa tarpeekseni mintun ja vesimelonin yhdistelmästä!)  ja se olikin kylmän rosén kanssa mitä mainion valinta helteisenä kesäpäivänä. Kuudennessa kaupunginosassa, Le Bon Marchén tavaratalon lähellä sijaitseva ravintola on trendikäs paikka tyttöjen lounaalle shoppailupäivän lomassa, mutta osaan kuvitella sen olevan myös mainio valinta illalliselle oman rakkaan kanssa.


173 Boulevard Saint Germain
75006 Paris

4 comments:

 1. Salaatit , hedelmät, marjasmoothiet on niin parasta kesällä, en muuta söisikään :-) Ihania kuvia !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Salaatit ovat myös omia suosikkejani, helppoja ja herkullisia! <3

   Delete
 2. Mä niin haluan Pariisiin. Lounaalle vaikka. :D Ihania nämä Pariisi-fiilistelyt, mukavasti välittyy fiilis ruudun takaa. Oletko viihtynyt? Tietysti voi olla hankala sanoa lyhyen ajan perusteella, mutta olisi mukava kuulla fiiliksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nyt vaan suunnittelemaan Pariisin matkaa! ;)

   Ihanaa, että Pariisi-tunnelmat välittyvät sinne! :) Täytyy myöntää, että omalla kohdallani arki ei ole vielä kunnolla alkanut, mutta olen hyvillä mielin muuton ja tulevan osalta. Tiedän hyvin, että arki täällä ei valitettavasti ole vain skumppaa ja macaroneja, mutta eipä niistä nauttiminen asioita ainakaan pahenna! ;)

   Delete