Monday, 7 July 2014

Snapshots1. Ready for the picnic! 2. Late Saturday lunch
3. Visiting apartments 4. Yummy salad at Le Pain Quotidien

Vaikka viime päivät täällä Pariisissa ovat kuluneet lähinnä muuttoon liittyviä juttuja hoitaessa, olemme ehtineet aina silloin tällöin nauttia myös vapaista hetkistä. Viime päiviin onkin siis mahtunut niin piknik Eiffel-tornin juurella Champs-de-Marsin puistossa, pikainen kierros alennusmyynneissä, lounashetki La Gare -ravintolassa Julian kanssa (jolta myös lainasin kuvan sateisena päivänä katetulta terassilta), rauhallisia iltakävelyitä, kuin myös illallisia avomieheni perheen kanssa. Olemme myös auttaneet avomieheni tätiä muutossa, tulleet jo lähes kanta-asiakkaiksi kulman takana sijaitsevassa Le Pain Quotidienissa ja ehdimmepä myös tavata ihanan Sofién brunssin merkeissä!

Näin mukavien hetkien jälkeen jaksaa taas aloitella uutta viikkoa; oikein ihanaa alkuviikkoa kaikille!

4 comments:

 1. Moi! Halusin tulla vinkkaamaan, että olen ollut todella tyytyväinen Uniqlon puuvillaisiin t-paitoihin. Kirjoittelit jonkin aikaa sitten merkin neuleista ja täytyy sanoa, että t-paidat ovat yhtä hyvää tekoa :) Siellä Pariisissa taisi olla Uniqlon liikekin! Odotan, että itse pääsen ostamaan muutaman paidan taas varastoon seuraavalta reissulta, kun merkin nettisivuilta en löytänyt haluamaani (höh!). T. Petra

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos vinkistä! Olenkin itse asiassa muutaman t-paidan tarpeessa, joten tämä tuli todella hyvään aikaan! Uniqlon liikkeet löytyvät ainakin Operalta ja La Defenselta - Maraisiinkin on taidettu avata yksi... Joten suuntaan siis pikimmiten t-paita -ostoksille! :)

   Delete
 2. Onko siellä hyvät alennusmyynnit ja missä kaupoissa olet käynyt ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole valitettavasti ihan kauheasti ehtinyt pyörimään kaupoilla, mutta pikaisten visiittien jälkeen voin sanoa, että alet ovat hyviä ja tarjonta todella kattavaa! :) Jotain ehdinkin jo hankkia, koitan laittaa blogiin pian kuvia! :)

   Delete