Tuesday, 15 July 2014

Moving day


Heippa vaan kaikki, toivottavasti viikkonne on lähtenyt hyvin käyntiin! Kuten varmasti moni siellä jo tietääkin, omat päiväni ovat täyttyneet muuttojutuista.

Löysimme hetki sitten asunnon, tänään muuttoauto kurvasi pihallemme ja nyt istuskelen täällä muuttolaatikoiden keskellä – monenlaisia käänteitä on mahtunut matkan varrelle, eikä tämä vielä ihan tähänkään lopu…

Seuraavana projektinani onkin saada koti sisustettua ja muuttolaatikot purettua. Muuttojuttujen vastapainoksi minulla on onneksi tiedossa myös hieman kevyempää ohjelmaa, sillä ihana Adalmina ystävineen on juuri saapunut tänne Pariisiin. Tulevina viikkoina ohjelmassani onkin myös herkullisia ravintolaillallisia, shoppailua ja tyttöjen juttuja – yritän siis parhaani mukaan nauttia Pariisin kesästä muuton keskellä!

12 comments:

 1. Ihanan näköinen katu, minkä niminen ja missä kaupunginosassa!? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :) Mietin vielä hetken, kuinka tarkkaan kerron kotini sijainnista, mutta länsiosassa Pariisia asustelemme!

   Delete
 2. Onnea uuteen kotiin ! Kerro lisää kun ehdit uudesta asunnosta, minkä kokoinen jne ?. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Kerron varmasti vielä lisää asunnon etsinnästä ja omasta asunnostamme. Kyseessä on kaksio pienellä parvekkeella, neliötä on reilut viisikymmentä. :)

   Delete
 3. Onnea uuteen kotiin! :) <3 Ihana katu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katja! Itsekin jaksan ihastella näitä kulmia! <3

   Delete
 4. Ihan mielettömän kaunis uusi kotikatu teillä! Tsemppiä muuttourakkaan ja onnea uuteen kotiin!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! <3 Täällä muuttolaatikoiden keskellä asuessa tsempit ovat tarpeen! :D

   Delete
 5. Auts, oliko tuo kotikatunne?! Anteeksi, en tarkoittanut udella missä asutte vaan mikä tuo ihana katu on. Never mind! En ole kiinnostunut missä asutte, Pariisi riittää :)
  Mielelläni itse asunnostanne ja sisustuksesta luen ja kuvia katselen, mutta varmaankin vielä sisustelut kesken.. Hiljaa hyvä tulee, sinulla on hyvä maku. Kuka kesällä ehtii moisia ajatella, on paljon ihanampaakin tekemistä. Mukavia kesähetkiä sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei suinkaan tarvitse anteeksi pyydellä! :) Ja ei tässä kotiani näy, mutta kotini ja tämä katu sijaitsevat tosiaan läntisessä Pariisissa.

   Ihana kuulla, että sisustus- ja kotijutuille on kysyntää - mielelläni kirjoittelen niistä, kunhan saan tämän muuttokaaoksen hallintaan! :D

   Ihanaa kesää ja aurinkoisia päiviä myös sinulle!

   Delete
 6. Huomasinko oikein, mutta onko kyseessä Gare de Puteaux?? Ihana paikka, vaikka ei ihan Pariisissa olekaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vain, kuva on napattu ratikkapysäkin portailta ja näkymät ovat tosiaan mitä kauneimmat! :) Me kävimme itse asiassa katsomassa useampiakin asuntoja tuolta Pariisin länsilaidalta; Neuilly päällimmäisenä suosikkina - ja Boulogne, Levallois ja Courbevoiekin kiinnostivat kovasti.

   Delete