Tuesday, 29 July 2014

Printempsin kattoterassillaMuistatteko vanhan Lounas Pariisin kattojen yllä -postauksen? Tuosta postauksesta on vierähtänyt jo useampi vuosi ja olenkin iloisena sen jälkeen seurannut, miten monet ovat löytäneet Printempsin kattoterassille ihastelemaan Pariisin maisemia.

Päätimme piipahtaa viikonlopun shoppailujen lomassa pienelle lepotauolle tuonne Le Déli-Cieux -ravintolaan, eivätkä huikeat maisemat pettäneet tälläkään kertaa. Vehreiden pensaiden ja lepotuolien täyttämältä terassilta avautuvat näkymät joka puolelle Pariisia ja turistinkin on helppo tunnistaa Montmartren kukkulalla kohoava Sacre Coeur, Montparnassen torni, Notre Dame, Eiffel, La Defensen pilvenpiirtäjät ja monta muuta Pariisin tunnettua maamerkkiä.

Pistimme merkille, että jo ennestään aika yksinkertainen itsepalvelu-ravintola oli hieman muuttunut ja suosittelenkin kattoterassia lounaan sijasta vaikkapa drinkeille. Meidän iltapäivän lepohetkeen kuuluivat niin ravintolasta ostetut skumpat ja sipsit, kuin alakerran Laduréesta mukaan napatut macaron-leivoksetkin!

2 comments:

  1. Ihania kuvia! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos paljon Katja, noissa maisemissa on kiva kuvailla! :D

    ReplyDelete