Wednesday, 23 May 2012

Bracelet Inclusion

A Voté! -postauksessa lupailin näyttää kuvissa vilahtaneen kassin sisältöä mahdollisimman pian. Tänään sain vihdoin napattua kuvan uusimmasta asustehankinnastani, nimittäin Louis Vuittonin Bracelet Inclusion -rannekorusta sävyssä Transparent.

Olen pitänyt rannekorua nyt lähes jokaisena päivänä sen ostamisesta lähtien, se on ihanan kesäinen pari makeanveden helmistä tekemäni korun kanssa, nyt kun saisi vielä kauniin päivetyksen iholle!

20 comments:

 1. Kaunis koru, ja varmasti noin ihanaa rannekorua tuleekin pidettyä. Eihän sitä raaski olla pitämättäkään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riina, tuo koru sopii vähän rennompaan kesälookkiin niin hyvin! :)

   Delete
 2. Ompa nätti!:) Ja tuo helmikoru on tosiaan kiva pari sille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö? ;) Noista kahdesta on tullut kyllä ensimmäisten kesäpäivien lempikorut! :)

   Delete
 3. Se on kyllä kaunis! Ja varmasti muuten kestää käyttöäkin hyvin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei tiedätkö, itse taas luulen että voi olla että tuo materiaali voi helpostikin naarmuuntua ja etenkin kirkkaassa se varmaan näkyy hyvin... Muistelisin että Mussulla on sama koru jossain muussa värissä, pitääkin kysyä viikonloppuna miten se on säilynyt!

   Mutta käyttöön koru on ostettu ja enemmän ilostuttaa minua ranteessa kuin korurasiassa! :)

   Delete
  2. No naarmuuntua joo, mutta rikki se ei ainakaan mene! ;)

   Delete
 4. Koru on kaunis kuin mikä mutta koskakohan tulee se THE koru eli sormus nimettömään? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onpa tahdikas kysymys!

   Delete
  2. Kiitos! Ehkä kerään tässä itselleni muutaman muunkin korun ennen sitä... We'll see! :)

   Delete
 5. Tuo on kyllä kaunis koru, olen sitä itsekin ihaillut monesti LV:n liikkeessä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin olen ihaillut tätä monta kertaa, aina vaan on tullut ostettua jotain muuta... Nyt kun ensimmäisen kerran tätä kokeilin, ihastuin niin paljon etten voinut enää antaa sen odotuttaa!

   Delete
 6. Love it, ihanan kesäinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Nyt puuttuu enää se kaunis rusketus jotta koru pääsee oikeuksiinsa! :) (Voitko kuvitella että poikaystäväni kokeili korua omaa ihoaan vasten "jotta näkee korun päivettynyttä ihoa vasten"!)

   Delete
 7. Todella kaunis koru! Joskus olen itsekin haaveillut vastaavasta korusta eri värissä. Oma ranne vaan on niin kapoinen, että useimmat rannekorut vaan on auttamatta liian isoja :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskon että tuo on kyllä sulle sitten liian iso. :( Niin kuin kuvasta näkyy, rannekoru on tosi reilu myös minulle ja koen että mulla on normaali, siro ranne. Tosin, en olisi kaivannut siltikään enää pienempää kokoa, sillä koska korussa ei ole avattavaa mekanismia, pitää nyrkin mahtua siitä läpi. :) Koruni on siis pienintä kokoa.

   Toivottavasti kuitenkin löydät itsellesi jonkun ihanan vastaavan, ketjumalliset ovat varmaan helpompia, nehän saa lyhennettyä sopimaan sinunkin ranteeseesi! :)

   Delete
 8. Oliko tuo mukana viikonloppuna? Muistelin katselleeni jollain jotain ihanaa korua, joka kiilteli upeasti auringossa. Olen melkein varma, että se oli tuo?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olihan tuo! Olen vähän tällainen jämähtäjä, yhtä korua käyttää helposti muutaman viikon ennen kuin muistaa vaihtaa muihin! :)

   Delete