Friday, 18 May 2012

Mes gloss favoris - Huulikiiltosuosikkini

Punainen huulipuna -postauksessa kerroin että lempituotteeni huulilla ovat aika kevyitä, nuden sävyisiä kiiltoja ja nyt ajattelinkin esitellä pitkäaikaiset suosikkini.
Tämänhetkinen suosikkini on Lancômen Color Fever Gloss sävyssä 206 Precious Beige. Kiilto antaa huulille kauniin ja todella hohtavan nudepinkin sävyn. Color Fever Gloss tuntuu huulilla hieman kermaiselta, se ei tahmaa ja pysyy huulilla yllättävän pitkään. Applikaattori annostelee kiiltoa aika reilusti ja värin peittävyyttä saa helposti säädeltyä annostelemalla kiillon määrää.
Toinen lempihuulikiiltoni on Diorin Lip Maximizer. Sen sävy on läpikuultava, hieman pinkki ja sillä saa huuliin aivan mielettömän kiillon. Hieman vaaleamman, nuden lopputuloksen saamiseksi käytän tätä useimmiten yhdessä Guerlainin Kiss Kiss Liplift -huultenpohjustajan kanssa, joka muuten myöskin yltää meikkisuosikkeihini ihanan vahamaisen koostumuksensa vuoksi.

4 comments:

 1. Diorin Lip Maximizer on ollut omakin suosikkini jo useamman vuoden ajan! Olen löytänyt budjetti-version siitä H&M:ltä arkeen, Lipgloss by H&M sävy English rose. Diorin Lip Maximizer'issa pidän todella paljon sen sävystä ja kiillosta. H&M:n versio on todella saman sävyinen ja kiiltoakin on mukavasti, vaikka ei tietenkään yllä Diorin tasolle. :)
  /L

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, mielelläni kokeilen myös budjettivaihtoehtoja! Pitääkin siis suunnata seuraavaksi H&M:n meikkiosastolle... :)

   Delete
 2. Näistä tuli auttamatta mieleen ne kuvailut siellä Canonilla. ;)

  Tuo lip maximizer löytyy omastakin meikkipussukasta, mutta odotin siltä ostaessani vain niin paljon! Toivoin ehkä enemmän pientä hohdetta. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, niinpä, mulla on siltä reissulta varmaan sata huulikiiltokuvaa! :)
   Oikeastaan nämä kuvat olen ottanut jo aikoja sitten, ennen kurssia... Olisi pitänyt ottaa nyt uudestaan niin olisi nähnyt onko jokin muuttunut!

   Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat, munkin mielestä Lip Maximizer tuo vaan mielettömän kiillon, ei niinkään hohdetta tai sitä luvattua turvottavaa vaikutusta. Mutta jos hohdetta kaipaat niin kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota Lancômea! :)

   Delete