Tuesday, 8 May 2012

Lady Dior - As Seen By

Sunnuntaina LV:n myyjä vinkkasi Louis Vuitton - Marc Jacobs -näyttelystä Les Arts Décoratifs -museossa Pariisissa ja nyt tänään aamulla sain nauttia aamupalani ihastellen samalla Lady Dior As Seen By -näyttelyssä kuvattua videota. Diorin näyttelyssä on esillä yli seitsemänkymmenen paikallisen taiteilijan näkemys klassisesta Lady Dior laukusta ja tällä hetkellä tämä upea näyttely on esillä Tokiossa.

Olemme menossa Pariisiin kesäkuussa kahteenkin eri kertaan, joten toivon että jommalla kummalla kerralla meillä riittäisi aikaa myös tutustua tuohon Louis Vuitton - Marc Jacobs -näyttelyyn. Lady Dior -näyttelyä tyydyn vielä toistaiseksi ihastelemaan vain kuvista ja videoista, mutta innolla jään odottamaan että näyttely saadaan myös Pariisiin.

8 comments:

 1. Aika upeannäköistä meininkiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! :) Kunpa saataisiin näyttely myös pian tänne Eurooppaan!

   Delete
 2. Sait muuten haasteen meiltä... :)

  Lady Dior on ihana klassikko! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. BagMiss: Joo, huomasinkin jo haasteen! Kiitos ihan hirmuisesti! <3

   Delete
 3. Tosi upeita kuvia ja takuulla mielenkiintoinen näyttely tuo!
  Ihana tämä blogisi, kauniita kuvia ja tunnelmia. Taidanpa seurailla..

  Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laapa! Sinun blogiasi olenkin jo seuraillut jonkin aikaa, voin sanoa siitä samat sanat! :)

   Delete
 4. Kävin viikko sitten Pariisin reissullani katsomassa ton Louis Vuitton - Marc Jacobs -näyttelyn ja vaikka siellä olikin monia upeita elementtejä, oli se silti jotenkin pettymys. Jäi tosi pliisu fiilis sen jälkeen ja sellanen, että "tässäkö tää nyt sit oli?". Kiinnostaisi myös nähdä Louboutinin näyttely Lontoossa, mutta harmikseni olen suuntaamassa sinne vasta loppukesällä, jolloin näyttely on jo ohi.

  -Hannah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että... Saa nähdä jääkö meillekin samanlainen olo, odotin nimittäin todella mielenkiintoista näyttelyä!

   Tuosta Louboutinin näyttelystä en ollutkaan aikaisemmin kuullut, kiitos vinkistä, saatamme nimittäin suunnata Lontooseen vielä tässä ihan lähiaikoina. Harmi ettet itse ehdi näyttelyyn, mutta jo Lontooseen pääseminen kuulostaa tosi hyvältä! :)

   Delete