Sunday, 6 May 2012

Fashion Show Spring Break

Niin kuin aiemmin jo mainitsin, sain kutsun Café Salissa järjestettyyn Fashion Show Spring Break -muotinäytökseen, jossa raumalaiset vaatekaupat, Candida, K26, River ja Westlook esittelivät kevään ja kesän uutuksiaan.

Näytöksessä omaa silmääni miellyttivät etenkin merihenkiset asukokonaisuudet, pitsi, beigen eri sävyt, kiilakorot ja kauniisti laskeutuvat kankaat. Miehillä taas ihastelin niin istuvia bleisereitä kuin rennompia villaneuleitakin, käärittyjä lahkeita ja loafereita.
Iloisena yllätyksenä tapasin illan aikana myös kauniin Tarun ja hänen siskonsa, ja näytöksen jälkeen olikin ihanaa päästä juttelemaan hetkeksi ja puimaan näytöksen antia.

Haluan lopuksi vielä kiittää tapahtuman järjestäneitä vaatekauppoja ja Café Salia, oli mahtavaa päästä seuraamaan tällaista tyylikkäästi toteutettua näytöstä, toivottavasti tälle saadaan syksyllä jatkoa!

6 comments:

 1. tiedätkö kenen mallistoa toi ruskea pitsimekko & pitkät helmet -kuvassa aikuisemman mallin yllä..ois just mitä tarviisin ...;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, en kyllä tiedä mekon merkkiä... Kyseessä on Candidan myymä hame, toivottavasti joku heidän työntekijöistään lukisi tämän postauksen ja osaisi antaa sinulle vastauksen.

   Itsekin olen sovitellut yhtä kokopitsistä mekkoa, harmi vain ettei siitä ollut sopivaa kokoa saatavilla... Tuollainen on kyllä tosi kaunis kesän juhliin! :)

   Delete
 2. kauniita kuvia ja kivan näköinen tapahtuma :) Hienoa, kun yritykset tekevät yhteistyötä.

  Miesten pikkutakkiasut ja tuo naisen klubitakkiasu <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, on ihanaa että Vanhan Rauman liikkeet pitävät yhtä! :)

   Nuo asut ovat kyllä tosi kivoja, ihanan rentoja ja kesäisiä!

   Delete
 3. Ah, vitsi miten hienoja kuvia sait napattua, Maija! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, ihanaa jos siltä näyttää! :) Oikeasti minulla meni kyllä kaikki mahdollinen pieleen tuossa kuvaustilanteessa, kuvasin aivan väärillä säädöillä ja kaiken lisäksi linssissä oli poikaystäväni käytön jäljiltä ulkona kirkkaassa valossa käytettävä kontrastifiltteri joka ei kyllä auttanut tilannetta yhtään!

   Sun kuvia katsoessa oma epätoivoni muuten vain syveni, olit saanut todella hyviä kuvia! Noh, onneksi mun katastrofaalinen tilanne ei siis taida välittyä kuviin asti ja nyt jälkeenpäin voin jo vähän nauraakin omille kömmähdyksilleni! :)

   Delete