Wednesday, 2 May 2012

Premier Mai - Vappu

Meidän Vappumme sujui rauhallisissa merkeissä. Vapun juhliminen starttasi Kanali Helmen lakituksen ja kuohuvan kera, jonka jälkeen lähdimme nauttimaan illan viimeisistä auringon säteistä terassille, ensin vanhempieni kanssa ja myöhemmin liityimme ystävien seuraan. Nyyperissä nautitun illallisen jälkeen hipsimme kotiin, viime viikon työt ja muuttosuunnittelut vaativat veronsa.

Vappupäivä alkoi moottoripyöräkulkueen seuraamisella. Paikallislehden mukaan viime vuoden kulkueessa oli jopa viitisensataa moottoripyörää, enkä usko että kauaksi jäätiin noista luvuista tälläkään kertaa. Moottoripyörien jälkeen keskustan täytti Poikasoittokunnan Vappumarssi, jonka jälkeen kiiruhdimmekin lounaalle Café Salin terassille.
Alimmassa kuvassa muuten vilahtaa huomenna Café Salissa järjestettävän Fashion Show Spring Break -tapahtuman mainos, jonne itsekin sain kutsun. Mielelläni olen mukana tällaisissa raumalaisissa tapahtumissa, etenkin kun mukana on paikallisia lempikauppojani. Kiinnostuneille lisää tietoa löytyy Café Salin FB-sivuilta.

11 comments:

 1. Voi että, harmittaa kun en itse pääse nyt tulemaan Raumalle. Tuonne olisi ollut niin kiva tulla myös! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisi ollut kyllä niin kivaa mennä yhdessä! Noh, joku muu kerta sitten, eihän tässä mene kauaa kun jo tulette tänne! :)

   Delete
 2. Äh, vitsi mäkin sain kutsun Saliin, mutta mun on pakko jättää tapahtuma välistä. Nyt harmittaa vielä enemmän ku suhunkin ois törmänny siellä! :(
  Ja hän on taas niin tyylikkäänä sipsutellut vappuna :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi vitsit, olisi ollut todella kiva nähdä! :(

   Teidän Vappunne vaikutti muuten myös hauskalta!

   Delete
 3. Ihanasti kiharretut kutrit! Ja kauniilta näyttää hiekan värinen trenssi mustan tikkinahan kanssa. Ja aika namun näköiset kakut, Salissa on herkullisia leivonnaisia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Vanilla! Näiden kuvien kiharat ovat edellisenä päivänä tehdyt, hyvin kestivät nukkumisen ja tuulisen ilman!
   Ja nuo Salin kakut ovat kyllä hyviä, itselle pyysin kyllä tuolla kertaa tuomaan herkullisen suklaacookien, mutta poikaystäväni totesi että Vappuna kuuluu herkutella vähän enemmän! :)

   Delete
  2. Pidän poikaystäväsi tavasta ajatella :D

   Delete
 4. Niin kaunis Maija <3 :)

  ReplyDelete