Thursday, 19 July 2012

Jazzkadulla

Tänä vuonna en valitettavasti ehdi nauttimaan Porin Jazzien musiikkitarjonnasta, mutta pääsinpähän kuitenkin hetkeksi ihmettelemään Jazzkadun hulinaa. Tuo Eteläranta on muuten aivan henkeäsalpaavan kaunis alue, vanhoja arvokkaita rakennuksia veden äärellä ja aivan kivenheiton päässä keskustan kaupoista. Noilta parvekkeilta kelpaisi tähystellä auringonlaskua!

4 comments:

 1. Olet käynyt mun kotikadulla. Porissa asuessa mun koti oli Etelärannassa. Jazzien aikaan pidettiin ikkunat auki ja nautittiin musiikista ja ihmisistä:) Muistan kun Helsinkiin muuttaessa kerroin pojan uudelle opettajalle että asuimme joen rannalla johon opettaja ajatteli että sepä upeaa, lapset ovat saaneet leikkiä joen rannassa:D Ei nyt ihan kuitenkaan...

  Onko teillä muutto piakkoin ja miltä tuntuu jättää kotimaisemat joksikin aikaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole totta, aivan mielettömän ihanaa! Voin vain kuvitella mitkä näkymät teillä on ollut aamupalalla! :)
   Niin kuin muuten jo varmaan huomasitkin, muutto on edelleen hieman kesken: täällä Saksassa asustelemma hotellissa vielä hetken ja pian pääsemme muuttamaan omaan kotiimme. Kieltämättä hieman haikeaahan se oli jättää omat läheiset sinne Suomeen, mutta innoissani olen kuitenkin tästä kaikesta, edessä on paljon uusia ja ihania asioita!

   Delete
 2. Jaaha, olet tehnyt visiitin naapurikaupunkiin:)

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että! Oletko sinäkin täältä päin? Pori on minullekin tuttu kaupunki opiskeluajoilta, joskin olen kulkenut sinne aina Raumalta käsin! ;)

   Delete