Thursday, 26 July 2012

La Brasserie Printemps

Viime kerralla Pariisissa kävimme ostosten lomassa lounaalla Printemps-tavaratalon kupolin alla sijaitsevassa La Brasseriessa. Tuon upean lasikupolin alla oli hyvä hieman ladata akkuja, täyttää mahansa ranskalaisella ruualla ja sen jälkeen jatkaa ostosreissua valtavan kokoisessa Printempsissa.

La Brasserie tarjoaa hyvin tyypillistä ranskalaista ruokaa ja pelkästään jo pääruoka riittää hyvin täyttämään shoppailijan kurnivan mahan. Olin aika positiivisesti yllättynyt myös ruuan laadusta, sillä etukäteen luulin keskihintaisten annosten hinnan koostuvan vain ravintolan sykähdyttävän kauniista ympäristöstä, mutta tilaamani mozzarellasalaatti marinoitujen vihannesten kera olikin todella herkullinen ja avomiehenikin tuntui olevan oikein tyytyväinen tilaamaansa carpaccioon.

Taidan muuten suosia shoppailupäivien lomassa tälläisiä helposti ja nopeasti saavutettavia lounaspaikkoja, muistattekin ehkä vielä Lounas Pariisin kattojen yllä -postauksen Le Déli-Cieux -ravintolan?
Ai niin, piti vielä kiittää teitä kaikista ihanista kommenteistanne! Palaan vastaamaan niihin mahdollisimman pian, mutta tällä hetkellä muuttojutut ja hotellin hidas netti rajoittavat vastaamismahdollisuuksiani. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

4 comments:

 1. Olen itse lounastanut samaisessa paikassa ja olin samalla tavalla ensin hiukan varautunut että miltä maistuu mutta hyvää oli! Todella hyvää!
  Kiitos ihanista Pariisi kirjoituksista! Olet minusta enemmän tyyliltäsi ranskalainen kuin suomalainen.-Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä saada vahvistusta omalle kokemukselleni, kiitos!
   Ja öh... Häkeltyneenä otan vastaan kehut tyylistäni, minulle nimittäin ranskalainen tyyli tarkoittaa klassista, eleganttia ja naisellista pukeutumista. Toivottavasti edes välillä onnistun siinä! :)

   Delete
 2. Paikka näyttää upealta! Täytyy laittaa tavaratalo muistiin mahdollista Pariisin matkaa varten.

  Kesäterveisin, Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Printemps on muutenkin suosikkini Pariisin suurista tavarataloista, saman katon alta löytyy kaikki, sijainti on hyvä ja rakennus itsessään on todella kaunis ja selkeä. Joten ehdottomasti kannattaa laittaa tämä muistiin! :)

   Delete