Friday, 13 July 2012

Le plus important

Olen nyt viettänyt Suomessa muutaman viikon asuen vanhempieni luona, kun taas avomieheni on jo aloittanut työt Saksassa ja asustelee hotellissa vielä tämän kuun loppuun. Omassa kalenterissani on listattuna muuttoon liittyviä juttuja aivan viimemetreille asti, puhelinliittymän ja vakuutuksien irtisanominen, muuttotavaroiden noudon valvominen, auton huolto ennen myyntiä, osoitteenmuutos...

Muuttojärjestelyt ovat tosin välillä jääneet hieman taka-alalle, sillä näihin päiviin on myös mahtunut roppakaupalla ihania hetkiä ystävien kanssa: herkullinen piknik, makoilua Yyterin rannalla, kaupunkikierros Vanhassa Raumassa, kahvittelua ja suklaakakkua... Siis niitä tärkeimpiä asioita!

4 comments:

 1. Kiitos tosi paljon siita uudesta Store-putiikki vinkista Vanhassa Raumassa! Tein muutaman tunnin kavelykierroksen Vanhassa Raumassa ja sehan on aivan ihana paikka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä että vinkistä oli hyötyä! :) Olen muutenkin ajatellut että pitäisi tehdä Rauma-aiheista postausta ja listata hieman suosikkipaikkojani! :)

   Delete
 2. Missä vaiheessa on ollut sen verran sadetaukoa, että olet voinut mennä Yyteriin...:)? Kahvittelu ja suklaakakku menevät sateellakin. Terveisiä Tukholmasta! Sielläkin satoi... Kiva hotelli, vähän shoppailua, vierailu Skansenilla ym. Tsemppiä muuttojärjestelyihin!

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Usko tai älä, viime viikolla oli yhtenä päivänä niin lämmin että suuntasimme Yyteriin veljeni kanssa! :) Suunnittelimme silloin optimistisena menevämme sinne vielä monena päivänä, mutta sade ja kylmyys pilasivat ne suunnitelmat!

   Oi, Tukholma on ihana kaupunki! Ja siellä onneksi löytyy tekemistä vähän kurjemmillakin ilmoilla.
   Ihania lomapäiviä! :)

   Delete