Monday, 2 July 2012

Store Rauma

Tänään Raumalla avasi ovensa uusi vaatekauppa Store. Pääsin kurkistamaan liikkeen valikoimaa hieman etukäteen lauantaina järjestetyissä avajaisissa ja täytyy sanoa että siellä näytti upealta!
Myös Turussa sijaitsevan Storen valikoimaan kuuluvat niin miesten kuin naistenkin vaatteet ja merkkeihin lukeutuvat Day Birger et Mikkelsen, Sand, Ralph Lauren, Boss Orange, Fred Perry, Tiger of Sweden, Diesel ja Oscar Jacobson. Omiksi suosikeiksini nousivat sekä Sandin tyylikkäät kotelomekot että Ralph Laurenin rennot palmikkoneuleet, unohtamatta myöskään Dayn kauniisti laskeutuvia mekkoja ja puseroita, niitä pitää päästä vielä kokeilemaan!
Miesten puolella iloa herättivät Oscar Jacobsonin tyylikkäät golfvaatteet joita näkisin mielelläni myös avomieheni golfasussa. Avomieheni pitää myös Ralph Laurenin neuleista rennon viikonloppuasun lämmikkeenä ja niitä löytyikin Storesta todella kivoissa väreissä, näin hänen hypistelevän ainakin vaaleansinistä puseroa.
Kaiken kaikkiaan torin laidalla sijaitseva Store on mielestäni raikas lisä raumalaisten vaatekauppojen tarjontaan, ihanaa saada tänne vielä yksi tyylikkäitä vaatteita myyvä liike!

6 comments:

 1. Pitaakin yrittaa ehtia pistaytya Raumalla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin kesäaikaan onkin ehkä paras ajankohta vierailulle! :)

   Delete
 2. Kuulostaa tosi hyvältä. Hyviä merkkejä ainakin on, joten pitäisi myös olla tarjonnan. Odotus on tietysti korkealla noiden merkkien suhteen:), kuten viiden tähden hotelliin mennessä.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen moniin postauksessa mainittuihin merkkeihin, joskus jotain pikkujuttuja on saattanut tulla, mutta silloinkin vaihto/tuotteen korjaus on näiden merkkien kohdalla sujunut ongelmitta! :)

   Delete
 3. Ihan mielettömän ihania kuvia taas murunen oot onnistunut napsimaan!!:) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! <3 Kovasti harjoitellaan vielä! :)

   Delete