Sunday, 23 September 2012

Dimanche

Vielä tämän viikon alussa vietin aikaani selaillen Colognen hotelleja ja suunnittelimme lähtevämme Photokina-messuille heti perjantain työpäivän päätteeksi. Avomieheni valokuvausharrastus on ollut hieman tauolla ja hän toivoi messuviikonlopun sytyttävän valokuvauskipinän uudestaan, rakas harrastus kun olisi mitä parhain tapa rentoutua ja unohtaa tämänhetkiset muuttopaineet.

Tämä viikonloppu oli ensimmäinen pitkään aikaan, kun listallamme ei ollut yhtään pakottavaa tehtävää. Muutama kaappi saa odottaa vielä asentamistaan ja jäljellä olevat virastoasiat voi hyvin siirtää ensiviikkoon, nyt on muiden juttujen aika.

Kuitenkin mitä pidemmälle viikkoa mentiin, sitä huonommalta viikonloppu neljän tunnin ajomatkan päässä alkoi tuntua. Joskus tuntuu siltä, että nyt on parasta olla tekemättä mitään ja se aika oli nyt. Ei kauheaa kiirettä päästä ajoissa määränpäähän, ei aikaisia herätyksiä, eikä pitkiä päiviä messuhallissa, vaan pitkä ja kiiretön aamupala, iltapäivänokoset, hieman kaupoissa kiertelyä ja take away -illallinen televison ääreessä. Perjantai-illalla alkanut migreeni vahvisti päätöksen olleen oikea, nyt on aika levätä.

Tänään suunnitelmissa on hieman sisutusjuttujen pähkäilyä, niin kuin näkyy, kuvassa näkyvän jakkaran tilalle pitäisi saada oikea yöpöytä, tai ainakin hieman laskutilaa lampulle ja kirjoille. Myös sohvakuvia on täällä selailtu ahkerasti, se taitaakin olla seuraava iso hankinta tähän asuntoon.

Ihanaa sunnuntaita!

6 comments:

 1. Välillä rentouttava viikonloppu on vain tarpeen :) Täälläkin ollaan pidetty sateen suojaa kotosalla kynttilöitä poltellen. Mukavaa suunnuntai-iltaa sinne!

  Ps. Täälläkin pitäisi löytää uusi yöpöytä, vinkkaile toki jos löydät jotain kaunista..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti välillä pitää osata ladata myös pattereitaan, etenkin vauhdikkaan kesän jälkeen syksyllä tuntuu olevan lupa hengähtää hieman
   Ja laitan yöpöytävinkkejä, kunhan saan projektia kunnolla aluilleen! :)
   Ihanaa viikkoa! <3

   Delete
 2. Tyon merkeissa mennyt taalla...
  Ihana kuva, kauniit herkat varit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No toivottavasti saat viikolla sitten hieman hengähtää?
   Rentouttavaa viikkoa sinulle Tibs! :)

   Delete
 3. Cologne on suomeksi Köln. ;)

  Tuo Photokina herättää suorastaan nostalgisia muistoja. Isäni on valokuvaaja (juu, suutarin lapsilla ei ole kenkiä jne... ;) ), ja hän on käynyt noilla messuilla vuosittain niin kauan kuin muistan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Öh, minä höpsö en tajunnutkaan tuota lainkaan. Mielestäni Canonin sivuillakin puhuttiin Colognesta, en siis tainnut olla ainut jolla meni kaupungin suomalainen nimi pieleen.
   Nuo messut ovat varmasti olleet mieleenpainuvia, ilmeisesti ovat todella iso tapahtuma! :) Ja täälläkin voin kyllä sanoa monessa asiassa että suutarin lapsella ei ole kenkiä, mitenköhän se ainaa meneekin niin? ;)

   Delete