Monday, 3 September 2012

Pitsimekko

Vihdoinkin kaikki vaatekaapit ovat pystyssä! Olen ollut innoissani saadesssani purkaa viimeisiä muuttolaatikoita ja laskostaa niissä majailleita vaatteita uusiin vaatekaappeihin, puhumattakaan miten mielissäni olen siitä, että saan taas muutaman kuukauden jälkeen pukeutumiseeni hieman enemmän vaihtoehtoja, olenhan jo kesäkuusta lähtien sinnitellyt sillä mitä pystyin yhteen matkalaukkuun mahduttamaan.

Kuvassa näkyvää Lindexin pitsimekkoa olen siis käyttänyt jo lähes kyllästymiseen asti, onhan se yksi niistä viidestä joita olen viimeiset kuukaudet kaivanut matkalaukustani yhä uudestaan ja uudestaan. Toisaalta myös täällä Etelä-Saksassa ilmat ovat alkaneet hieman viiletä ja keveiden mekkojen aika taitaa olla pian ohitse, joten eiköhän kesäinen pitsimekko ansaitse ahkeran käytön jälkeen talvilomansa ja voin pian päivittää pukeutumiseni muuttolaatikoista ilmestyneisiin pitkähihaisiin mekkoihin, paksuihin sukkahousuihin ja lämpimiin jakkuihin.
Pitsimekko Lindex, Vyö Gant, Neule Mango, Laukku Dior, Rannekoru LV

10 comments:

 1. Minulla on tuo sama mekko ja se on kyllä todella ihana. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä ollut hyvä hankinta, mukavan keveä kesähelteillä, pituuskin on juuri passeli! :)

   Delete
 2. On kyllä kaunis mekko ja aina yhtä tyylikäs kantaja. Säät olivat Frankfurtin seudulla vielä viime viikolla vallan kesäiset näin suomalaisittain ajateltuna. Ihanaa seutua tuo, jossa saatte asua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, otin neuleen käyttöön heti kun mittari tipahti 25:n asteen tuntumiin! :)
   En muuten lainkaan ajatellut postaustasi lukiessa että minähän asun täällä! Muuttostressi on tainnut haukata palasen ihastelusta ja nauttimisesta, mutta nyt kyllä ryhdistäydyn, täällähän on vaikka mitä ihanaa kuvailtavaakin! :)

   Delete
 3. Olet kyllä mieletön tyyli lady! En muuten muista nähneeni sinulla ikinä valkoista, tosi kaunis asu ja ihana pitsi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paraskin puhuja! <3

   En taidakaan omistaa muuta kokovalkoista... Valkoisia paitoja kyllä senkin edestä, menevät kivasti mustan kanssa, heh! :)

   Delete