Wednesday, 5 September 2012

Un petit peu de bonheur

Voi sitä iloa kun mekot ja jakut ovat vihdoinkin ripustettuina siistiin riviin, sekä housut ja paidat ovat viikattuina omille hyllyillensä! Vaatetangosta on helppo napata päivän asu hieman unisillakin silmillä ja väreittäin ja malleittain viikatut housut ja paidat nopeuttavat aamutoimia huimasti. Nyt kun saisin vielä asusteet ja korut järjestettyä vaatekaappiin upotettuun Komplement-laatikostoon, niin saan keskittyä taas seuraavaan listalla odottavaan projektiin.
Viime Ikea-reissulla arvioin aika alakanttiin muuttolaatikoihin pakattujen mekkojen ja takkien määrän, joten loppuviikosta tarkoituksenani on suunnata henkariostoksille, jotta saan viimeisetkin mekot vaatetangolle roikkumaan.

Muistilistani on pitkä myös muiden sisustushankintojen kohdalla, seuraavaksi pitäisi löytää lamput ruokailupöydän yläpuolelle, makuuhuoneeseen ja eteiseen, kuin myös etsiä olohuoneeseen sohva ja kylpyhuoneeseen allaskaappi. Myös ruokapöydän tuolien malli on ratkaisematta. Muuttaessamme tänne hankimme ensihätään ruokailupöydän ympärille kaksi kirkasta Ikean Tobias-tuolia ja vaikka pidänkin niistä kovasti, saavat ne todennäköisesti siirtyä myöhemmin muihin huoneisiin ja hankimme tilalle jotain  kauan haaveissa ollutta.

6 comments:

 1. Aivan ihana blogi sinulla. Hienostuneella tavalla erilainen ja kaunis. Ihanaa arjen "luxusta" seurailla tätä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihanaa kuulla että pidät blogista ja viihdyt lukijana. Tällaisen kommentin lukeminen kuuluu ehdottomasti bloggailun ihanimpaan antiin! :)
   Kaunista ja syksyisää viikkoa sinulle!

   Delete
 2. Se, että vaatteet ovat käyttövalmiiksi laitettuina/silitettyinä helpottaa kyllä huomattavasti! Itselläni on taas päässyt osa hyllyistä valloilleen, mutta koitan pian saada kaikki vaatteet taas ruotuun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitää tunnustaa että minunkin vaatekaappini on aika ajoin kauhistus (ainakin itselleni), mutta toivon että hieman toimivamman vaatesäilytysjärjestelmän myötä vaatteet pysyisivät helpommin järjestyksessä. Meillä muuten silitetään ihan kaikki vaatteet, joten täällä on menossa ikuinen silitysrumba! :)

   Delete
 3. Näyttääpä kivalta jo! :) Ja kivalta näyttää blogin uusi ulkoasukin! :)

  ReplyDelete
 4. Näyttääpäs ihanalta! Ja kiitos kauniista blogista, ehdottomasti jään tänne seurailemaan :)

  ReplyDelete