Wednesday, 26 September 2012

Style du jour

Saimme eilen jo toistamiseen nauttia yhden Suomessa asuvan hyvän ystävämme seurasta illallisen merkeissä. Tällä kertaa päätimme illallistaa naapurustomme japanilaisessa ravintolassa, olen muuten yhden jos toisenkin kerran ollut iloinen siitä että satuimme muuttamaan kaupungin parhaan sushi-paikan viereen!

Asu-postausten määrä on viime aikoina ollut valitettavan vähäinen, sillä kotimme pahvilaatikkokaaoksessa en ole saanut viritettyä kameran jalustaa, jotta saisin otettua kuvia yksinäni. Asukuvia on kuitenkin aika paljon taas viimeaikoina toivottu, joten eilen avomieheni tullessa kotiin yritimme pikaisesti ottaa muutaman kuvan pihallamme. Kuvista tuli valitettavan pimeitä ja epätarkkoja, mutta näillä siis mennään paremman puutteessa.
Mekko Aventure, Korut Lindex & LV, Sukkahoust Wolford, Kengät Chanel, Clutch Dior

10 comments:

 1. heippa! muistelin, että sinulla olisi diorin lady dior -laukku tai joku malliltaan samanlainen diorilta? olen suunnitellut lady diorin tai dior softin (?) ostamista. satutko muistamaan oman laukkusi hintaa? onko oma laukkusi nahkaa vai jonkinlaista canvasta? kyselin asiaa jo adalmina's secretin adalminalta. katsotaan kumpi vastaa ensin.:) kiitos paljon vastauksestasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa,

   Olemmekin ihanan Adalminan kanssa laukkusisaruksia, tosin Adalminalta tämä laukku taitaa löytyä nykyään kahdessa eri värissä. Tämä laukku on Lady Dioria hieman rennompi shopping tote -malli, nimeltään Panarea Toile ja siitä löytyy kuvia ainakin Pitsimekko-postauksessani. Laukun koko on muistaakseni se isoin, voin vaikka mitata sen jos haluat tarkat tiedot.

   Kannattaa käydä kurkkaamassa noita malleja Diorin sivuilta, osassa laukuissa on myös hintatiedot: http://www.dior.com/couture/ge_de/product/view/femme/maroquinerie/sac/dior-panarea/grand-sac-shopping-dior-panarea-toile-bronze-1-77.html/catId/4023/

   Ai niin, Panarea toile -malli on canvasta, kädensijat nahkaa. Lady Dior on taasen kokonaan nahkainen. Daydreaming-blogin Mussulla on kaunis valkoinen Lady Dior, hänen puoleen kannattaa kääntyä jos se kiinnostaa! :)

   Delete
 2. Erittäin kaunis ja tyylikäs asu, upeat hiukset sinulla. Tosi kivan tunnelman olet kaikesta huolimatta saanut viritettyä, erityisesti 1. ja 3. kuva:) Onpa hyvä, jos osui mieleinen ravintola naapuriin.

  T. Maija

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Maija! <3
   On kyllä hauska sattuma että ollaan tässä ihan vieressä, minä kun tykkään ihan valtavan paljon sushista! :)

   Delete
 3. p.s. Mikä oli lämpötila tuona hetkenä? Sää vaikuttaa hyvältä:)

  T. Maiaj

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kello taisi olla kahdeksan ja lämpöä oli pikkusen yli 20 astetta - heti kuvien jälkeen laitoinkin trenssin päälle, jotenkin aika syksyistä ja koleaa lämpöasteista huolimatta!

   Delete
 4. Hei Maija,
  tervehdys Lontoosta! Sinulla on tosi ihana blogi joten liityn lukijajoukkoon mukaan. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Paula ja tervetuloa!
   Kiva että olet löytänyt tiesi tänne ja tervetuloa blogimaailmaan! :)

   Delete