Friday, 14 September 2012

Ensiapua hiuksille

Täyteen pakattuun matkalaukkuuni ei mahtunut yhtään ylimääräistä juttua muuttaessani ja niinpä minulla ei ollut harjan, suihkutettavan hoitoaineen ja lämpösuojan lisäksi yhtään hiustenhoitotuotetta mukanani. Ensimmäisinä viikkoina hotellissa asuessamme pesin hiukseni avomieheni shampoolla ja täältä ostamallani John Friedan hoitoaineella.
Niin kuin arvata saattaa, ei-niin-sopivat hiustenhoitotuotteet yhdistettynä muutosta aiheutuneeseen stressiin johtivat jo ennestään kuivien kutrieni osalta pienoiseen hätätilaan ja kiirehdinkin tilaamaan lookfantasticilta kasan tuotteita pelastaakseni tilanteen. Joicon tuotteet ovat aikaisemmin käytössäni osoittautuneet todella hyviksi ja tällä kertaa tilasin avukseni K-PAK Reconstruct -sarjan korjaavia ja keratiinia sisältäviä tuotteita. 

Nyt suunitelmissani on siis puhdistaa kaikki mineraalit ja hiustenhoitotuotteiden rippeet Joicon Chelating Shampoolla, sen jälkeen korjata hiusta keratiinia sisältävällä Deep Penetrating Reconstructor -hoitoaineella ja viimeiseksi kosteuttaa Intense Hydrator -tehohoidolla. Olen lukenut näistä tuotteista paljon hyvää, joten toivon että saisin hieman korjattua epätoivoiselta vaikuttavaa tilannetta. Color Endure Violet -shampoon aika on hieman myöhemmin hiusteni hoivakuurin loputtua, tätä hopeashampoota käytän silloin tällöin värin kirkastamiseen.

Shampooiden ja hoitoaineiden lisäksi tilasin Morocconoil-hiusöljyn sekä Tangleteaserin takkuisia hiuksiani selvittämään, molemmat myös uusia tuttavuuksia minulle. Näiden kohdalla olen ehdottomasti blogimainonnnan uhri ja huomattuani että ne kuuluvat monen suosikkituotteisiin, päätin kokeilla josko ne toimisivat minullakin!
Ai niin, oikeassa sivupalkissa sijaitseva lukijakysely on loppumaisillaan. Jos et ole vielä osallistunut, olisin kiitollinen että kävisit vielä tekemässä sen! 

6 comments:

 1. Huomenta! Minäkin olen aikoinaan ylivaalennetut ja muutamien epäonnistuineiden kotiblondausten vahingot saanut korjattua Joicon tuotteilla! Vahinkoja tosin korjataan edelleen, mutta JOicon tuotteet ovat tosiaan olleet pelastukseni ja eräs tuote josta en ikinä luovu! :)
  Mukavaa päivää Sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että nämä tuotteet ovat sinullakin toimineet! Itse ehdin myös jo kokeilla näitä - hyvällä menestyksellä! :)
   Joico taitaa olla kyllä pettämätön merkki mitä tulee hiusten hoivaamiseen! :)

   Ihanaa viikkoa!

   Delete
 2. Erityisesti Intense Hydrator on suosikkini, toivottavasti se toimisi sinullakin yhtä hyvin. Se on aivan ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla oli edellisestäkin Joicon kosteuttavasta hoitsikasta hyviä kokemuksia, ja jos mahdollista, tämä taitaa olla vielä parempi! Se kyllä taikoo ihanan sileät kutrit! <3

   Delete
 3. Kaikki tuotteet paitsi yksi löytyy täältäkin! :D Itseasiassa juurikin noilla Joicon tehohoidoilla pelastin omat hiukseni kova vaalennuksen jälkeen vuosi sitten. Myös Moroccan-oil ja Tangle Teezer on ollut täällä käytössä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, aikamoisia hiustuote-samiksia ollaan! ;)
   Kiva kuulla että nuo ovat toimineet sinulla noin hyvin, itsekin olen tosi tyytyväinen näin muutaman käyttökerran jälkeen! :)

   Delete