Saturday, 1 December 2012

L'esprit de Nöel

Tämä ilta kului Nürnbergin joulumarkkinoilla. Piparkakkuja, jouluseimiä, koristeita, hehkuviinikojuja... Joululauluja kuunnellessa ja piparin tuoksua nuuhkiessa aloin saada jo hieman joulumieltä. Kaupungilla olisi helposti vierähtänyt useampikin tunti, mutta illan tullen varpaat ja sormet alkoivat jäätyä ja oli aika tulla kotiin lämmittelemään.

Oikein rauhallista ja tunnelmallista viikonloppua!

9 comments:

 1. Samoin teille sinne päin, rakkaat ystävät :) <3

  ReplyDelete
 2. Ihana kuva:)

  T. Maija

  ReplyDelete
 3. Toi kuva voisi olla ihan hyvin vaikka joulukortti, niin ihanan tunnelmallinen <3
  Sinussa on tollaista joulun enkelimäisyyttä, ja sitten idylliset joulumarkkinat taustalla ja vielä starbucksin joulukahvi kädessä...

  Toit munkin aamuun ihanaa joulumieltä :) Merci!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kauniista sanoista! :) Idylliset nuo joulumarkkinat kyllä olivatkin, huomenna aamulla pääsen ihastelemaan niitä myös päivän valossa!
   Passe une bonne semaine!

   Delete
 4. Oih, eurooppalaiset joulumarkkinat ovat niin ihania! Ja miten tunnelmallinen kuva, samaa mieltä anonyymin kanssa, että olet siinä kuin jouluenkeli! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana! Onnekseni avomieheni on varsin hyvä valokuvaaja, joten joskus kameran kätköistä löytyy ihan hyviäkin otoksia! ;)

   Ihanaa joulunodotusta!

   Delete
 5. One of my very favourite Christmas markets. I visited many years ago..... Your photos are just beautiful as always. I love popping in to visit, you never disappoint!!
  Big Christmas hugs XX

  ReplyDelete