Thursday, 8 August 2013

Jeudi

Tämän tytön torstai-iltaan kuuluu vielä kynsien lakkausta ja asun valintaa, kunnes kiirehdin ovesta ulos ja lähden illallistamaan ystävien kanssa. Tulin kuitenkin vielä pikaisesti kertomaan kuulumisia ja samalla kiittämään kaikista ihanista viimeaikoina tulleista kommenteista, kiitos!

Tänään tiedossa on siis illallinen ystäväporukalla, sillä olemme aikeissa testata erästä uutta ravintolaa. Ravintola on erikoistunut pihveihin, joten saa nähdä, mitä tällainen vähemmän lihasta välittävä (ja aikaisemmin yli kymmenen vuotta kasvissyöjänä ollut) löytää listalta.
Tämän viikon ohjelmassa on hääsuunnittelujen lisäksi ollut muutakin kivaa ohjelmaa, sillä kävimme alkuviikosta ulkoilmaelokuvissa. Sää oli aurinkoinen ja lähes polttavan kuuma, joten illan hämärtyessä oli oikein mukavaa hakea suuri kulho popcorneja ja nauttia hauskasta komediasta. Illan elokuva oli Rabbi Jacob ja se oli alkuperäiskielellään ranskaksi, saksankielisellä tekstityksellä; onnekseni dialogi ei ollut mitenkään haastavaa ja minunkin oli helppo pysyä kärryillä.

Mutta nyt avomieheni tuli kotiin ja minunkin on aika hypätä vaatekaapin eteen illan vaatteita valitsemaan. Todennäköisesti kynsien lakkaaminen jää automatkalle, miten se jääkin aina näin viime tippaan...

Oikein ihanaa iltaa kaikille!

6 comments:

 1. Oi, täälläkin olis tarjolla useammassakin paikassa ulkoilmaelokuvateatteriesityksiä (iiihana suomen kieli ja sen yhdyssanat! ;) ). En vaan ole vielä saanut aikaiseksi, vaikka mikäs sen upeampaa kuin hyvä leffa ja lämmin, pimenevä kesäilta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, minäkin mietin postausta kirjoittaessani, että onkohan tuo edes kyseisestä asiasta käytettävä termi! :D

   Minulle tämä oli ensimmäinen kerta ulkoilmaelokuvissa; takuulla ei kuitenkaan viimeinen! :)

   Delete
 2. Kivat hiukset

  ReplyDelete
 3. Ulkoilmaelokuvissa sitä vasta on tunnelmaa! Suomessa vastaavat tapahtumat ovat vähän liian aliarvostettuja! :/ Mukavaa viikonloppua!

  t. Born Grown

  ReplyDelete
  Replies
  1. En muista että omalla kotipaikkakunnallani olisi vastaavaa järjestetty... Johtuukohan se liian valoisista öistä?
   Aivan ihana tapa kuitenkin viettää kesäiltaa, ehdottomasti menen vielä uudestaan tänä kesänä! :)

   Ihanaa viikkoa sinne! :)

   Delete