Sunday, 25 August 2013

Kaupunkipäivän asu Pariisissa

Kerroin Banana Republic -postauksessa, että tein kyseisestä liikkeestä muutamia kivoja löytöjä. Ostamani mekot nousivatkin heti vaatekaappini suosikeiksi ja ehdin jo Pariisissa olomme aikana pukea kuvissa näkyneen mekon kahdesti. Hihattoman mekon päälle oli hyvä laittaa neule ilmastoiduissa juhlapaikoissa vieraillessa, mutta iltapäivän auringon porottaessa neule sai luvan pysyä laukussa.

Nämä kuvat on napattu aamusella Jardin des Tuileriesin puistosta.
Mekko Banana Republic, Neule Uniqlo, Vyö Lindex 
Laukku Louis Vuitton, Ballerinat Repetto

6 comments:

 1. BR:llä on kyllä todella kivoja juttuja, olen itsekin hyödyntänyt heidän nettikauppaansa :) Harmittaa, kun en Pariisissa ehtinyt liikeeseen, mutta Milanossa taisin ketjuun ensimmäisen kerran ihastua käytyäni heidän liikkeessään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toimiko netistä tilaaminen hyvin? Itsekin ajattelin tilata yhden mekon nyt kun toimituskulut ovat ilmaiset elokuun loppuun saakka! :)

   Delete
 2. Kaunis asu, kuten aina. Ja tuo LV Alma on kyllä jokanaisen (ainakin tämän naisen) unelma!

  Et ehkä tarkoituksella täällä blogin puoella kirjoittele liikunnasta, mutta minua kiinnostaisi, oletko liikkujatyyppiä ja mitä liikuntaa harrastat? Ja saakohan tätä kysyä, minkä ikäinen olet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anna! :) Alma sopii kyllä moneen menoon, etenkin viime aikoina laukkua on tullut käytettyä todella paljon!

   Olen valitetettavasti ollut sairauden takia pitkään puolikuntoinen, joten rauhallista lenkkeilyä ja joogaa lukuunottamatta en ole liikkununut vähään aikaan kunnolla. Nyt olen kuitenkin parempi ja ehtinyt tutustumaan kotipaikkani kuntosaleihin; olen aina ollut ahkera ryhmäliikuntojen kuluttaja ja sinne (ja juoksupolulle) tieni suuntaa nytkin! :) Hyvinvointiasiat (ruoka & liikunta) ovat aina olleet jollain tavalla osana arkeani, ehkäpä ne vilahtavat vielä täällä bloginkin puolella, jahka pääsen taas vanhoihin rutiineihin kunnolla kiinni! :)

   Ai niin, olen 25-vuotias. :)

   Delete