Wednesday, 14 August 2013

Soirée d'été

Kesäiltaisin lähdemme usein sen enempää suunnittelematta ulos. Rento illallinen ulkona tai ihan vain kaupungilla kävely auringonlaskua ihaillen - kesäisin tuntuu, että vuorokauteen on tullut muutama tunti enemmän ja mikäs sen ihanempaa, kuin viettää aikaa ilman aikatauluja ja suunnitelmia!

Tässä erään kesäisen illan asua. Musta hame on tainnut olla päälläni viimeksi keväällä, jotenkin koen sen sopivan paksujen mustien sukkahousujen kanssa enemmän syksyyn tai kevääseen, mutta se toimi kyllä kivasti näin lämpimänä kesäiltanakin.
Hame & Toppi H&M, Ballerinat Chanel, Clutch Dior

6 comments:

 1. Kauniita, kauniita kuvia! Olet kyllä aina niin tyttömäisen elegantti.

  Kysäisin sinulta mielipidettä, kun näytät olevan varsinainen tyylitaituri: Mitä mieltä olet kullan ja hopean/valkokullan yhdistämisestä? Tulisiko asun (korut, kellot, laukut, vyöt) mielestäsi sisältää vain yhtä metallia, vai yhdisteletkö niitä vapaasti keskenään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kovasti Ansku! :)

   Itse olen joskus ollut hyvinkin tarkka eri sävyisten korujen yhdistelemisestä, mutta nykyään käytän kullan ja hopean sävyisiä asusteita keskenään. Toki yritän yhdistellä niitä harkitusti, jotta lopputulos näyttää viimeistellyltä! :)

   Delete
 2. Tosi kauniita kuvia, aivan ihanaan blogiin löysin! Jään ehdottomasti lukijaksi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenna! Ihana että löysit tänne, tervetuloa! <3

   Delete