Tuesday, 20 August 2013

Kotona

Eilen oli viimeinen Pariisi-päivämme taas vähän aikaan. Aamu alkoi pakkailulla ja juuri ennen lentokentälle menoa lähdin vielä ulos, tarkoituksenani kipaista Pierre Herméllä macaron-ostoksilla. Ajattelin, että pieni herkkuyllätys olisi piristänyt mukavasti Pariisissa aikaisemmin asunutta ystävääni ja suunnittelin toki myös itsellenikin omaa tyttöhetkeä sohvalla macaronien, kuohuvan ja kynsilakkojen parissa.

Valitettavasti jouduin aamukävelyn jälkeen toteamaan, että elokuun aukioloaikojen takia Passylla sijaitseva liike aukeaisi myöhemmin, eikä minulla olisi enää aikaa lähteä Champsin Drugstoreen, jossa näitä samoja macaroneja myytäisiin. Mielessäni harmittelin, että miksi ihmeessä en mennyt sinne heti ensimmäiseksi (tosin syykin oli selvä: edellisenä päivänä Champs-Élysées:tä koluneena en vain jaksanut lähteä siihen väkijoukkoon ja tungokseen, vaan halusin nauttia vielä hetken Pariisin kaduista hieman rauhallisemmissa merkeissä).

Noh, macaronit eivät olleet ainoa asia, mitä en tuolta reissultani saanut, sillä halusin myös viedä mukanani kukkia avomieheni äidille... Kiireessä minulla ei kuitenkaan ollut aikaa jäädä odottelemaan kimpun tekoa ja jouduin palaamaan muutamastakin kukkakaupasta tyhjin käsin, joten tänään illalla pitää tehdä kukkatilaus näin jälkikäteen kiitokseksi.
Mutta ne lomapäivät ystäviemme kanssa, niitä voi kuvailla kaikin yli-sanoin! Ihanaakin ihanemmat ystävät, naurua, aurinkoa ja Pariisi; täytyy sanoa, että tällä porukalla matkustaminen ylittää joka kerta odotukseni!

Matkan aikana tuli kuvattua ihan hurjan paljon, joten lähiaikoina blogissa on luvassa paljon Pariisi-aiheisia postauksia!

2 comments:

  1. Love your travel outfit, looks so comfy but still chic and well put together.
    http://freckledflair365.blogspot.com/

    ReplyDelete