Monday, 26 August 2013

Ma garde robe pour l'automne

En millään haluaisi myöntää, että kesä alkaa jo pian olla lopuillaan. Täällä etelä-Saksassa kesä tuntui aivan liian lyhyeltä, enkä valitettavasti oikein ehtinyt nauttia kesäpukeutumisestakaan (siitä pitivät huolen niin harmaat sadepäivät, kuin lähes neljänkymmenen asteen helteetkin!). Olen kuitenkin yrittänyt motivoida itseäni syksyn tuloon ja mikäs sen parempi tapa, kuin käydä katsastamassa vaatekauppoihin rantautuneet syysmallistot!

Itse aion ihan ensimmäiseksi keskittyä vaatekaapin tukipilareiden päivittämiseen, sillä osa luottovaatteistani on vuosien saatossa ja ahkeran käytön myötä alkanut näyttää kulahtamisen merkkejä.
1. Ihastuin tähän tummansiniseen peplum-helmaiseen jakkuun; kivasti päivitetty malli sopii niin mekon kuin housujenkin kanssa! 2. Filippa K:n klassinen t-paita on pehmoista 100%:sta puuvillaa. 3. Ballerina Closetin klassisissa ballerinoissa on kiiltonahkaiset yksityiskohdat. 
4. Ostoslistaltani löytyy myös mustat korkeavyötäröiset pillifarkut. Dr. Denimin farkut ovat keräneet paljon kehuja istuuvudestaan, joten näitä pitää ehdottomasti päästä kokeilemaan! 5. Vaatekaapista jo entuudestaan löytyviä mekkoja on kiva piristää metallilaattaisella vyöllä. 6. Selected Femmen pikkumusta muuntautuu helposti aina toimistokelpoisesta illan viettoon ja paksuilla sukkahousuilla mekko menee vielä pitkälle syksyyn.

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

No comments:

Post a Comment