Monday 30 June 2014

Kesäistä pinkkiä kynsille




Olen tainnut löytää tämän kesän suosikkikynsilakkani! Sain blogin kautta kokeiltavakseni Oriflamen tuotteita ja ihastuin heti tähän barbie-pinkkiin Strawberry Cream -kynsilakkaan. Lähes neonpinkki lakka on helppo levittää tasaisesti ja se on osoittautunut todella pitkäkestoiseksi liuskoittuvilla kynsilläni. Sävy sopii myös mitä mainioimmin hieman päivettyneen ihon kaveriksi, puhumattakaan siitä, kuinka piristävää vaihtelua kirkas pinkki tuo ainaisten nudejen ja haaleiden vaaleanpunaisten sävyjen rinnalle. Tätä tullaan näkemään kynsilläni vielä useasti!

Olen muutenkin koittanut kunnostautua kynsien hoidon saralla ja huomannut, että helposti levittyvät ja nopeasti kuivuvat kynsilakat motivoivat laiskempaakin kynsienlaittajaa - unohtamatta tietenkään, kuinka paljon huollitellumpi olo pikaisen manikyyrin jälkeen tulee.





14 comments:

  1. Onpa ihana sävy <3. Täytyykin harkita tuon ostamista myös itselle :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen lämpimästi! :) Sävy on luonnossa vielä inan kirkkaampi neon, aivan täydellinen kesäsävy!

      Delete
  2. Onpa kaunis! Seuraavalla kerralla taidan itsekin kokeilla kesäistä pinkkiä. Nyt on menossa tuttu ja turvallinen kirkas punainen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätäkin! Pinkkiä tuntuu näkyvän nyt joka puolella ja sävyjä löytyy moneen makuun! :)

      Delete
  3. Hei ajattelin vinkata kun mainitsit liuskoittuvat kynnet. Mulla oli ennen kanssa tosi helposti liuskoittuvat kynnet, eikä mitkään lakat meinanneet pysyä niissä kauaa. Ostin keväällä Trindin Nail Repair-kynnenvahvistajaa ja lasiviilan (http://www.sokos.fi/fi/sokos/trind-lasiviila-nail-repair-kynnenvahvistaja-pakkaus) ja liuskoittuvat kynnet on kadonneet kokonaan! :) Nykyään kynsilakatkin pysyy paljon paremmin. En ollut aiemmin ajatellutkaan, että esim. lasiviila auttaa niin paljon tuohon liuskoittumiseen, niin tällainen vain vinkkinä, jollet sellaista jo omistakin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana Lili vinkeistä! <3 Tuollainen lasiviila minulta löytyykin, mutten ole varma, olenko kertaakaan käyttänyt sitä - nyt siis viimeistään käyttöön! :)

      Ja kynnenvahvistaja menee heti ostoslistalle, kuulostaa oikein lupaavalta!

      Delete
  4. Oi kun kiva sävy, todella kaunis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on kyllä tosi kaunis, tällä hetkellä en malttaisin muita käyttääkään! :)

      Delete
  5. Kaunis lakka. Hoidetut kynnet tekee olon niin naiselliseksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta! :) Minulla on paha tapa nyppiä kynsinauhojani stressaantuneena, mutta kauniisti hoidettuja kynsiä ei raaski tuhota - plussat myös siitä! :D

      Delete
  6. Minulla on varpaissa tuo sävy. :)

    ReplyDelete
  7. Minulla on varpaissa tuo sävy :)

    ReplyDelete